- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 40-60 dəqiq
- Kalori: 58
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Alma piroqu
- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 40-60 dəqiq
- Kalori: 58
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Yumurtanı şəkər tozuyla çalın (minimum 5-7 dəqiqə). Un əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Almanı təmizləyib cecəsini çıxarın, xırda dilimləyin. Sinini yağlayın. Dibinə azca xəmir tökün. Almanın yarısını xəmirin üstünə boşaldın. Bunun üzərinə darçın da səpə bilərsiniz. Yerdə qalan xəmirin yarısını almanın üzərinə tökün. Qalan almanı bunun üzərinə əlavə edin. Sonda qalan xəmirin hamısını bunun üzərinə tökün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-60 dəqiqə bişirin. Bişən zaman sobanın ağzını açmayın
Reseplər
Rəy bildir