Alma piroqu

Şirniyyat 242 Son yeniləmə: Jul 02, 2020 Yaradilib: Jul 02, 2020
Alma piroqu
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-60 dəqiq
  • Kalori: 58
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Yumurtanı şəkər tozuyla çalın (minimum 5-7 dəqiqə). Un əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Almanı təmizləyib cecəsini çıxarın, xırda dilimləyin. Sinini yağlayın. Dibinə azca xəmir tökün. Almanın yarısını xəmirin üstünə boşaldın. Bunun üzərinə darçın da səpə bilərsiniz. Yerdə qalan xəmirin yarısını almanın üzərinə tökün. Qalan almanı bunun üzərinə əlavə edin. Sonda qalan xəmirin hamısını bunun üzərinə tökün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-60 dəqiqə bişirin. Bişən zaman sobanın ağzını açmayın

Alma piroqu



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-60 dəqiq
  • Kalori: 58
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Yumurtanı şəkər tozuyla çalın (minimum 5-7 dəqiqə). Un əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Almanı təmizləyib cecəsini çıxarın, xırda dilimləyin. Sinini yağlayın. Dibinə azca xəmir tökün. Almanın yarısını xəmirin üstünə boşaldın. Bunun üzərinə darçın da səpə bilərsiniz. Yerdə qalan xəmirin yarısını almanın üzərinə tökün. Qalan almanı bunun üzərinə əlavə edin. Sonda qalan xəmirin hamısını bunun üzərinə tökün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-60 dəqiqə bişirin. Bişən zaman sobanın ağzını açmayın

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.