Armud Şirniyyat Resepti

Armud Şirniyyat Resepti

Desert 197 Son yeniləmə: Dec 06, 2020 Yaradilib: Dec 06, 2020
Armud Şirniyyat Resepti
  • Serves: 1 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 40 dəqiqə
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kərə yağı ikiqat qazan içində əridin, sonra dənəvər şəkər əlavə edin və şəkər həll olana qədər çalın.
  2. Yumurta sarısı, un və badam tozu əlavə edib qarışdırmağa davam edin.
  3. Soyulmuş armudu dəyirmi dilimlərə kəsin.
  4. Armud bişirmək; İçməli suyu ayrı bir qazanda götürün. Şərbət qarışığını yavaş odda şəkər tozu və darçın çubuqları əlavə edərək bişirin.
  5. Çörək qəliblərini kərə yağı ilə yağlayın və üzərinə azca un səpin.
  6. Kalıbın altına bir dilim armud qoyun, üzərinə badam xəmir qarışığı tökün, sonra yenidən armud və badam xəmir qarışığı.
  7. 170 dərəcə qızdırılmış sobada 25 dəqiqə qəhvəyi olana qədər bişirin.
  8. Şirini sobadan çıxarın və xidmət plakasında tərs çevirib otaq temperaturunda dincəlin. Vanil dondurma, istəndiyiniz kimi bir krakant və təzə meyvələrin dilimləri ilə servis edin

Armud Şirniyyat Resepti



  • Serves: 1 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 40 dəqiqə
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kərə yağı ikiqat qazan içində əridin, sonra dənəvər şəkər əlavə edin və şəkər həll olana qədər çalın.
  2. Yumurta sarısı, un və badam tozu əlavə edib qarışdırmağa davam edin.
  3. Soyulmuş armudu dəyirmi dilimlərə kəsin.
  4. Armud bişirmək; İçməli suyu ayrı bir qazanda götürün. Şərbət qarışığını yavaş odda şəkər tozu və darçın çubuqları əlavə edərək bişirin.
  5. Çörək qəliblərini kərə yağı ilə yağlayın və üzərinə azca un səpin.
  6. Kalıbın altına bir dilim armud qoyun, üzərinə badam xəmir qarışığı tökün, sonra yenidən armud və badam xəmir qarışığı.
  7. 170 dərəcə qızdırılmış sobada 25 dəqiqə qəhvəyi olana qədər bişirin.
  8. Şirini sobadan çıxarın və xidmət plakasında tərs çevirib otaq temperaturunda dincəlin. Vanil dondurma, istəndiyiniz kimi bir krakant və təzə meyvələrin dilimləri ilə servis edin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.