- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 40
- Kalori: 65
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- 1. Qazan və ya dərin tavanın dibinə balıqları düzün.
- 2. Duz-istiot səpin. Qalan ərzaqları bu qaydada balığın üstündən lay-lay düzün – pomidor, bibər, kərəviz, cəfəri, dəfnə, limon, kərə yağı.
- 3. Qazanın qapağını örtün və buğlamanı vam odda təxminən 30 dəqiqə ərzində, və yaxud balıq bişənədək bişirin.
- 4. Çörəklə süfrəyə verin.
- Nuş Olsun!
Balıq buğlaması
- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 40
- Kalori: 65
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- 1. Qazan və ya dərin tavanın dibinə balıqları düzün.
- 2. Duz-istiot səpin. Qalan ərzaqları bu qaydada balığın üstündən lay-lay düzün – pomidor, bibər, kərəviz, cəfəri, dəfnə, limon, kərə yağı.
- 3. Qazanın qapağını örtün və buğlamanı vam odda təxminən 30 dəqiqə ərzində, və yaxud balıq bişənədək bişirin.
- 4. Çörəklə süfrəyə verin.
- Nuş Olsun!
Reseplər
Rəy bildir