- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 180
- Çətinlik:
Asand
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Balıq Sosu
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 180
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Ərzaqların hamısını bir qaba qoyun.
- Üzərinə limonu sıxın.
- Mikserlə və ya çəngəllə bu qarışığı yaxşıca çırpın.
- Balıq sosunuz artıq hazırdır.
- Balıq sousunu tavada və ya qızartmada bişirdiyiniz balığın üzərinə istədiyiniz miqdarda tökün.
- Adığınız balığınızı əgər tavada bişirəcəksinizsə: təmizləyib yuduqdan sonra suyunu çəkməsi üçün iki qat kağız dəsmalın üzərinə sərin.
- Üzərinə də eyni kağızdan qoyun və kağızın balığın suyunu çəkməsini gözləyin.
- Daha sonra una bulayıb qızğın yağda qızardın.
- Bu əməliyyat balığın daha ləzzətli olmasını və balıqdakı unun yağı yandırmamasını təmin edir.
Reseplər
Rəy bildir