Bananlı quru meyvəli burfi resepti

Desert 32 Son yeniləmə: Mar 24, 2020 Yaradilib: Mar 24, 2020
Bananlı quru meyvəli burfi resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30-40 dəqiq
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Şəkər tozunun üzərinə su töküb ocağa qoyun. Şəkər tozu əriyəndə xırda doğranmış banan əlavə edib 30-40 dəqiqə bişirin.
  2. Bananlar bişən müddətdə ərik qurusu, kişmiş və badamı xırda doğrayın.
  3. 30-40 dəqiqə sonra, bananlar eynicinsli kütlə halına düşüb rəngi tündləşəcək. Bu zaman ərik qurusu, badam və kişmişi əlavə edib qarışdırın.
  4. Qarışdıraraq quru südü əlavə edin.
  5. Kərə yağını tavada əridin. Yağı südlü-meyvəli qarışığa əlavə edin, yaxşıca qarışdırın.
  6. Formaya tökün, üzərinə plyonka çəkin, dondurucuda 30-60 dəqiqə saxlayın

Bananlı quru meyvəli burfi resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30-40 dəqiq
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Şəkər tozunun üzərinə su töküb ocağa qoyun. Şəkər tozu əriyəndə xırda doğranmış banan əlavə edib 30-40 dəqiqə bişirin.
  2. Bananlar bişən müddətdə ərik qurusu, kişmiş və badamı xırda doğrayın.
  3. 30-40 dəqiqə sonra, bananlar eynicinsli kütlə halına düşüb rəngi tündləşəcək. Bu zaman ərik qurusu, badam və kişmişi əlavə edib qarışdırın.
  4. Qarışdıraraq quru südü əlavə edin.
  5. Kərə yağını tavada əridin. Yağı südlü-meyvəli qarışığa əlavə edin, yaxşıca qarışdırın.
  6. Formaya tökün, üzərinə plyonka çəkin, dondurucuda 30-60 dəqiqə saxlayın

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.