Beef Wellington resepti

Mal əti 241 Son yeniləmə: Oct 13, 2019 Yaradilib: Oct 13, 2019
Beef Wellington resepti
  • Serves: -
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 75
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Birinci mərhələ: şabalıdları doğrayırıq, 220˚С sobaya 20 dəqiqəlik qoyuruq. Hazır qaynadılmış da almaq olar, ancaq tənbəllik etməyək - bişmiş şabalıdın dadı və teksturasını heç nə əvəz etməz! Onlar bişənə qədər göbələkləri yuyuruq - məndə ağ göbələklər idi. Blenderdə göbələkləri, bişmiş şabalıdları, 2-3 diş sarımsağı, bir yemək qaşığı quru kəklikotu, duz və istiotu qarışdırırıq. Çəkilmiş ətə bənzəyən bir qarışım alınır.
  2. Quru bir tavada suyu tam çəkilənə qədər qızardırıq. Soyuduruq. Ət otaq temperaturundadır, hələ ki gözləyir. Yağını, üzərindəki qabığı təmizləyirik. Elə kəsirik ki, eyni ölçüdə dilim alınsın. Yuduq, qurutduq. Dərin tavanı yüksək atəşə qoyuruq.
  3. Əti iri duzla hərtərəfli duzlayırıq, biraz zeytun yağı ilə yağlayırıq və isti quru tavada 1-2 dəqiqə qızardırıq. Biraz tüstü çıxacaq, ancaq səbr edin - belə olduqda ət pörtləməyəcək və şirəsini salmayacaq. Biz əksinə bütün bu şirəni möhürləyirik. Hər tərəfi möhürlədik: əti ocaqdan götürürük, xardallayırıq, isti ikən istiotlayıb, dincəlməyə qoyuruq

Beef Wellington resepti



  • Serves: -
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 75
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Birinci mərhələ: şabalıdları doğrayırıq, 220˚С sobaya 20 dəqiqəlik qoyuruq. Hazır qaynadılmış da almaq olar, ancaq tənbəllik etməyək - bişmiş şabalıdın dadı və teksturasını heç nə əvəz etməz! Onlar bişənə qədər göbələkləri yuyuruq - məndə ağ göbələklər idi. Blenderdə göbələkləri, bişmiş şabalıdları, 2-3 diş sarımsağı, bir yemək qaşığı quru kəklikotu, duz və istiotu qarışdırırıq. Çəkilmiş ətə bənzəyən bir qarışım alınır.
  2. Quru bir tavada suyu tam çəkilənə qədər qızardırıq. Soyuduruq. Ət otaq temperaturundadır, hələ ki gözləyir. Yağını, üzərindəki qabığı təmizləyirik. Elə kəsirik ki, eyni ölçüdə dilim alınsın. Yuduq, qurutduq. Dərin tavanı yüksək atəşə qoyuruq.
  3. Əti iri duzla hərtərəfli duzlayırıq, biraz zeytun yağı ilə yağlayırıq və isti quru tavada 1-2 dəqiqə qızardırıq. Biraz tüstü çıxacaq, ancaq səbr edin - belə olduqda ət pörtləməyəcək və şirəsini salmayacaq. Biz əksinə bütün bu şirəni möhürləyirik. Hər tərəfi möhürlədik: əti ocaqdan götürürük, xardallayırıq, isti ikən istiotlayıb, dincəlməyə qoyuruq

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.