Beşamel sousu

Sous 406 Son yeniləmə: Mar 18, 2020 Yaradilib: Mar 18, 2020
Beşamel sousu
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 32
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Dərin və qalın balaca qazanda kərə yağını əridin.
  2. İçinə az-az un əlavə edərək qarışdırın. Dibinin yanmasına imkan verməyin. Yoxsa rəngi dəyişər və başka tam verər. 2 dəqiqə beləcə qovurun.
  3. Unun içinə az-az soyuq süd əlavə edin və əl çırpanı ilə yaxşıca qarışdırın. Un topları qalmamalıdır. Südü əlavə etməyə davam edin. Un süddə tam həll olduqdan sonra südün qalanını tökün.
  4. Orta aəşdə qaynayana kimi qarışdıraraq bişirin.
  5. Qaynamağa başlayan zamandan atəşi azaldın və 5 dəqiqə ərzində qarışdıraraq bişirin. Qatılaşanda hazırdır.
  6. Sousun qatılığını siz özünüz idarə edə bilərsiz, südü biraz çox etsəniz duru ola bilər.
  7. Beşamel sousuna istədiyiniz ədviyyatı və quru otları əlavə etməklə başka-başka dadlar əldə etmək olar

Beşamel sousu



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 32
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Dərin və qalın balaca qazanda kərə yağını əridin.
  2. İçinə az-az un əlavə edərək qarışdırın. Dibinin yanmasına imkan verməyin. Yoxsa rəngi dəyişər və başka tam verər. 2 dəqiqə beləcə qovurun.
  3. Unun içinə az-az soyuq süd əlavə edin və əl çırpanı ilə yaxşıca qarışdırın. Un topları qalmamalıdır. Südü əlavə etməyə davam edin. Un süddə tam həll olduqdan sonra südün qalanını tökün.
  4. Orta aəşdə qaynayana kimi qarışdıraraq bişirin.
  5. Qaynamağa başlayan zamandan atəşi azaldın və 5 dəqiqə ərzində qarışdıraraq bişirin. Qatılaşanda hazırdır.
  6. Sousun qatılığını siz özünüz idarə edə bilərsiz, südü biraz çox etsəniz duru ola bilər.
  7. Beşamel sousuna istədiyiniz ədviyyatı və quru otları əlavə etməklə başka-başka dadlar əldə etmək olar

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.