Borş Resept

Suplar 104 Son yeniləmə: Jan 13, 2020 Yaradilib: Jan 13, 2020
Borş Resept
  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 45 dəqiqə
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Ətdən bulyon bişirin, yaxşı süzün, əti sümüklərdən ayırın.
  2. Kökü və çuğunduru sürtgəcin uri gözündən keçirin, cəfəri və soğanıxırda doğrayın, sarımsağı sarımsağəzənlə əzin.
  3. Soğanı kərə yağında yumşalana qədər qızardın.
  4. Kök, çuğundur, sarımsaq və cəfərini əlavə edin, qarışdırın, vam odda qapağın altında yumşalana qədər bişirin.
  5. Tomat əlavə edin, qarışdırın, vam odda bir neçə dəqiqə bişirin.
  6. Bulyonu odun üzərinə qoyun, qaynayanda kub şəklində doğranmış kartofu və əti əlavə edin.
  7. Kartof yumşalanda, nazik-nazik doğranmış kələm, dəfnə yarpağı, zövqə gözrə duz, istiot əlavə edin, 2-3 dəqiqə qaynadın.
  8. Qızardılmış tərəvəzləri əlavə edin, qaynara düşəndə oddan götürün. Borş hazırdır. Dəfnə yarpağını çıxardın. Borşda qalanda dəfnə yarpağı yeməyin dadını pisləşdirir.

Borş Resept



  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 45 dəqiqə
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Ətdən bulyon bişirin, yaxşı süzün, əti sümüklərdən ayırın.
  2. Kökü və çuğunduru sürtgəcin uri gözündən keçirin, cəfəri və soğanıxırda doğrayın, sarımsağı sarımsağəzənlə əzin.
  3. Soğanı kərə yağında yumşalana qədər qızardın.
  4. Kök, çuğundur, sarımsaq və cəfərini əlavə edin, qarışdırın, vam odda qapağın altında yumşalana qədər bişirin.
  5. Tomat əlavə edin, qarışdırın, vam odda bir neçə dəqiqə bişirin.
  6. Bulyonu odun üzərinə qoyun, qaynayanda kub şəklində doğranmış kartofu və əti əlavə edin.
  7. Kartof yumşalanda, nazik-nazik doğranmış kələm, dəfnə yarpağı, zövqə gözrə duz, istiot əlavə edin, 2-3 dəqiqə qaynadın.
  8. Qızardılmış tərəvəzləri əlavə edin, qaynara düşəndə oddan götürün. Borş hazırdır. Dəfnə yarpağını çıxardın. Borşda qalanda dəfnə yarpağı yeməyin dadını pisləşdirir.

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.