Brauniz resepti

Şirniyyat 97 Son yeniləmə: Oct 07, 2020 Yaradilib: Oct 07, 2020
Brauniz resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 35-40 dəqiq
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əridilmiş şokoladın (170 qram) üzərinə xırda doğranılmış kərə yağı töküb, buxarda istilədərək, əridin.
  2. Sonra üstünə şəkər tozu əlavə edib, həll olunana qədər qarışdırın.
  3. Soyutmaq üçün kənara qoyun. Sonra üstünə tədricən yumurtaları əlavə edib, qarışdırın.
  4. Unu qabartma tozu ilə qarışdırıb, duz səpərək, şokoladlı qarışığın içinə tökün.
  5. Şokolad (30 qram) və qoz ləpəsini xırda-xırda doğrayıb, xəmirə əlavə edərək, yaxşıca qarışdırın.
  6. Yumru tort formasını yağlayıb, dibinə perqament kağızı sərin.
  7. Sonra perqament kağızın üstündən kərə yağı çəkib, hazırlanmış xəmiri içinə bərabər şəkildə tökün.
  8. Korju 170 dərəcə qızdırılmış sobada 35-40 dəqiqə ərzində bişirin.
  9. Korjun hazır olub olmamasını yoxlamaq üçün içərisinə kibrit çöpü batırıb, çıxardın – çıxan kibrit çöpünə xəmir yapışmayıbsa, korjunuz hazırdır. Çalışın korju qurutmayasız.
  10. Korju duxovkadan çıxardıb, soyuducuya 8-12 saat müddətinə qoyun.
  11. Braunizi kvadrat şəkildə kəsib, çay süfrəsinə təqdim etmək olar.

Brauniz resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 35-40 dəqiq
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əridilmiş şokoladın (170 qram) üzərinə xırda doğranılmış kərə yağı töküb, buxarda istilədərək, əridin.
  2. Sonra üstünə şəkər tozu əlavə edib, həll olunana qədər qarışdırın.
  3. Soyutmaq üçün kənara qoyun. Sonra üstünə tədricən yumurtaları əlavə edib, qarışdırın.
  4. Unu qabartma tozu ilə qarışdırıb, duz səpərək, şokoladlı qarışığın içinə tökün.
  5. Şokolad (30 qram) və qoz ləpəsini xırda-xırda doğrayıb, xəmirə əlavə edərək, yaxşıca qarışdırın.
  6. Yumru tort formasını yağlayıb, dibinə perqament kağızı sərin.
  7. Sonra perqament kağızın üstündən kərə yağı çəkib, hazırlanmış xəmiri içinə bərabər şəkildə tökün.
  8. Korju 170 dərəcə qızdırılmış sobada 35-40 dəqiqə ərzində bişirin.
  9. Korjun hazır olub olmamasını yoxlamaq üçün içərisinə kibrit çöpü batırıb, çıxardın – çıxan kibrit çöpünə xəmir yapışmayıbsa, korjunuz hazırdır. Çalışın korju qurutmayasız.
  10. Korju duxovkadan çıxardıb, soyuducuya 8-12 saat müddətinə qoyun.
  11. Braunizi kvadrat şəkildə kəsib, çay süfrəsinə təqdim etmək olar.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.