- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 35-40 dəqiq
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Brauniz resepti
- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 35-40 dəqiq
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əridilmiş şokoladın (170 qram) üzərinə xırda doğranılmış kərə yağı töküb, buxarda istilədərək, əridin.
- Sonra üstünə şəkər tozu əlavə edib, həll olunana qədər qarışdırın.
- Soyutmaq üçün kənara qoyun. Sonra üstünə tədricən yumurtaları əlavə edib, qarışdırın.
- Unu qabartma tozu ilə qarışdırıb, duz səpərək, şokoladlı qarışığın içinə tökün.
- Şokolad (30 qram) və qoz ləpəsini xırda-xırda doğrayıb, xəmirə əlavə edərək, yaxşıca qarışdırın.
- Yumru tort formasını yağlayıb, dibinə perqament kağızı sərin.
- Sonra perqament kağızın üstündən kərə yağı çəkib, hazırlanmış xəmiri içinə bərabər şəkildə tökün.
- Korju 170 dərəcə qızdırılmış sobada 35-40 dəqiqə ərzində bişirin.
- Korjun hazır olub olmamasını yoxlamaq üçün içərisinə kibrit çöpü batırıb, çıxardın – çıxan kibrit çöpünə xəmir yapışmayıbsa, korjunuz hazırdır. Çalışın korju qurutmayasız.
- Korju duxovkadan çıxardıb, soyuducuya 8-12 saat müddətinə qoyun.
- Braunizi kvadrat şəkildə kəsib, çay süfrəsinə təqdim etmək olar.
Reseplər
Rəy bildir