- Serves: 6 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 45
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- İri bir qab götürün və odda şəkəri qəhvəyi rəng alanadək qarışdırın. Üzərinə qoz və qarğıdalı xlopyasın töküb qarışdırın.
- Qaymaq və yağı əlavə edin və qaynayanadək qarışdırın və kənara qoyun.
- Qalan qarğıdalı xlopyası və qozu qarışığa əlavə edib tez-tez kənarda qarışdırın.
- Dairə formasında olan soba qabına xəmiri töküb 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
- İçliyi hazırlamaq üçün kəsmiyə limon şirəsi, şəkər, alma şirəsi qatın. Jelatini də suda isladın şişəndən sonra kəsmikli qarışığa əlavə edin.
- Bərkimiş xəmirin üzərinə içliyi tökün və yenidən soyuducuya qoyun.
- Üzərinə 33 %li qaymağı şəkər pudraı ilə çalın və şirniyyat torbası ilə güllər qoyun və aralarını böşluqları üzüm meyvəsi iə bəzəyin
Chef.az tərəfindən yazilib
- Serves: 6 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 45
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- İri bir qab götürün və odda şəkəri qəhvəyi rəng alanadək qarışdırın. Üzərinə qoz və qarğıdalı xlopyasın töküb qarışdırın.
- Qaymaq və yağı əlavə edin və qaynayanadək qarışdırın və kənara qoyun.
- Qalan qarğıdalı xlopyası və qozu qarışığa əlavə edib tez-tez kənarda qarışdırın.
- Dairə formasında olan soba qabına xəmiri töküb 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
- İçliyi hazırlamaq üçün kəsmiyə limon şirəsi, şəkər, alma şirəsi qatın. Jelatini də suda isladın şişəndən sonra kəsmikli qarışığa əlavə edin.
- Bərkimiş xəmirin üzərinə içliyi tökün və yenidən soyuducuya qoyun.
- Üzərinə 33 %li qaymağı şəkər pudraı ilə çalın və şirniyyat torbası ilə güllər qoyun və aralarını böşluqları üzüm meyvəsi iə bəzəyin
Reseplər
Rəy bildir