Cizkeyk, kəsmikli piroq

Desert 75 Son yeniləmə: Aug 20, 2020 Yaradilib: Aug 20, 2020
Cizkeyk, kəsmikli piroq
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 320
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Bütün inqrediyentləri böyük bir kasaya qoyun, kərə yağı qatın, həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.
  2. Xəmiri 2 bərabər hissəyə bölün,Xəmirin bir yarısını tavaya boşaldın, digər yarısı ilə tavanın divarlarını örtün.
  3. Bu formanı həmçinin əllə düzəldə bilərsiniz.Formanı kəsmik içliyi ilə doldurulmazdan əvvəl soyudun.
  4. Çizkeyk:↓
  5. Sobanı 190 dərəcəyə kimi qızdırın.Kəsmiyi ələkdən keçirin.
  6. Qarğıdalı nişastasını yumşaldıcı ilə qarışdırın.Böyük bir kasaya kəsmik, şəkər, yumurtalar, limon sedrası və vanili qoyun.
  7. Hamar kütlə alınana kimi çalın.Alınmış kütləyə nişasta ilə yumşaldıcının qarışığını əlavə edin və yaxşıca qarışdırın.
  8. Xama və kişmişi əlavə edin və qarışdırın.
  9. Alınan qarışığı hazırlanmış formaya boşaldın, bir saat ərzində və ya hazır olana kimi sobada bişirin.Orta yumşaq olmalıdır.Sobanı söndürün və qapısını açın.Piroqu otaq temperaturuna qədər soyuyana kimi gözlədin.Süfrəyə verilmə: Otaq temperaturunda süfrəyə verilir.

Cizkeyk, kəsmikli piroq



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 320
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Bütün inqrediyentləri böyük bir kasaya qoyun, kərə yağı qatın, həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.
  2. Xəmiri 2 bərabər hissəyə bölün,Xəmirin bir yarısını tavaya boşaldın, digər yarısı ilə tavanın divarlarını örtün.
  3. Bu formanı həmçinin əllə düzəldə bilərsiniz.Formanı kəsmik içliyi ilə doldurulmazdan əvvəl soyudun.
  4. Çizkeyk:↓
  5. Sobanı 190 dərəcəyə kimi qızdırın.Kəsmiyi ələkdən keçirin.
  6. Qarğıdalı nişastasını yumşaldıcı ilə qarışdırın.Böyük bir kasaya kəsmik, şəkər, yumurtalar, limon sedrası və vanili qoyun.
  7. Hamar kütlə alınana kimi çalın.Alınmış kütləyə nişasta ilə yumşaldıcının qarışığını əlavə edin və yaxşıca qarışdırın.
  8. Xama və kişmişi əlavə edin və qarışdırın.
  9. Alınan qarışığı hazırlanmış formaya boşaldın, bir saat ərzində və ya hazır olana kimi sobada bişirin.Orta yumşaq olmalıdır.Sobanı söndürün və qapısını açın.Piroqu otaq temperaturuna qədər soyuyana kimi gözlədin.Süfrəyə verilmə: Otaq temperaturunda süfrəyə verilir.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.