- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
- Kalori: 80
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Bu klassik Fransız sousudur.Ümumiyyətlə başqa souslar əldə edilməsində ana maddə olaraq istifadə edilər.
- Amma tək başına da, bifştekslərə təqdim edilə bilərsiniz.İspan sousunu, ət suyunu və göbələkləri böyük bir qazana qoyun.
- Qazandakı qarışığı, orta atəşdə qanynadın.Qaynayınca atəşin azaldıb 30 dəqiqə üçdə birini çəkənə qədər yavaş yavaş bişirin.Sonra şərabı əlavə edin.Qazandakı sousu dibinə tənzif döşənilmiş süzgəcdən keçirərək bir sosluğa süzüb sefrəyə təqdim edin
Demi Glace Sousu
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
- Kalori: 80
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Bu klassik Fransız sousudur.Ümumiyyətlə başqa souslar əldə edilməsində ana maddə olaraq istifadə edilər.
- Amma tək başına da, bifştekslərə təqdim edilə bilərsiniz.İspan sousunu, ət suyunu və göbələkləri böyük bir qazana qoyun.
- Qazandakı qarışığı, orta atəşdə qanynadın.Qaynayınca atəşin azaldıb 30 dəqiqə üçdə birini çəkənə qədər yavaş yavaş bişirin.Sonra şərabı əlavə edin.Qazandakı sousu dibinə tənzif döşənilmiş süzgəcdən keçirərək bir sosluğa süzüb sefrəyə təqdim edin
Reseplər
Rəy bildir