Deniz levreği resepti

Balıq 51 Son yeniləmə: Jul 03, 2020 Yaradilib: Jul 03, 2020
Deniz levreği resepti
  • Serves: 1 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 320
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Dəniz levreği filetosunu hazırlamaq; 10 g kərə yağı yapışmayan bir səth ilə tavada əridin. Dəniz levreği filetosunun hər iki tərəfini möhürləyin. Yağsız kağız ilə bir çörək qabına qoyun və 10 ml zeytun yağı əlavə edin və əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 15 dəqiqə bişirin.
  2. Karnabahar püresi üçün; Fırında bişirdiyiniz gül kələmlərini bir qaba qoyun. Üzərinə isti krem ​​və kərə yağı əlavə edib yaxşıca əzərək əzin. Xidmət verilənə qədər isti saxlayın.
  3. Qara zeytunları yağsız kağız üzərində qoyduğunuz bir çörək qabına yaydırın. Əvvəlcədən isidilmiş 120 dərəcə sobada tamamilə quruyana qədər bişirin. Soyuduqdan sonra robotu toz halına keçirin.
  4. Ayrı bir qabda 5 ml zeytun yağı qızdırın və bir neçə dəqiqə albalı pomidoru və sote əlavə edin. Kiçik bir sous qabında kərə yağı əridin və yüngül rəngə çevrilənə qədər orta dərəcədə aşağı istilikdə bişirin.
  5. Gül kələm püresi əvvəlcə servis qabına yaydırın. Albalı pomidorunu, brokkoli və bişirdiyiniz balığı müvafiq olaraq üstünə qoyun. Toz qara zeytun səpin və kərə yağı qızardın və servis edin

Deniz levreği resepti



  • Serves: 1 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 320
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Dəniz levreği filetosunu hazırlamaq; 10 g kərə yağı yapışmayan bir səth ilə tavada əridin. Dəniz levreği filetosunun hər iki tərəfini möhürləyin. Yağsız kağız ilə bir çörək qabına qoyun və 10 ml zeytun yağı əlavə edin və əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 15 dəqiqə bişirin.
  2. Karnabahar püresi üçün; Fırında bişirdiyiniz gül kələmlərini bir qaba qoyun. Üzərinə isti krem ​​və kərə yağı əlavə edib yaxşıca əzərək əzin. Xidmət verilənə qədər isti saxlayın.
  3. Qara zeytunları yağsız kağız üzərində qoyduğunuz bir çörək qabına yaydırın. Əvvəlcədən isidilmiş 120 dərəcə sobada tamamilə quruyana qədər bişirin. Soyuduqdan sonra robotu toz halına keçirin.
  4. Ayrı bir qabda 5 ml zeytun yağı qızdırın və bir neçə dəqiqə albalı pomidoru və sote əlavə edin. Kiçik bir sous qabında kərə yağı əridin və yüngül rəngə çevrilənə qədər orta dərəcədə aşağı istilikdə bişirin.
  5. Gül kələm püresi əvvəlcə servis qabına yaydırın. Albalı pomidorunu, brokkoli və bişirdiyiniz balığı müvafiq olaraq üstünə qoyun. Toz qara zeytun səpin və kərə yağı qızardın və servis edin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.