Ərik yulaf topları resepti

Ərik yulaf topları resepti

Desert 181 Son yeniləmə: Dec 06, 2020 Yaradilib: Dec 06, 2020
Ərik yulaf topları resepti
  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 150
  • Çətinlik: Asand
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Quru ərik və xurmanı bir qaba qoyun. Yumşaltmaq üçün isti su əlavə edin və təxminən 10 dəqiqə oturun.
  2. Yumşaldılmış ərik və xurmanı sudan çıxarın. Hərtərəfli qurudun.
  3. Xurmanın toxumlarını çıxarın. Ərikləri və tarixləri təsadüfi doğrayın.
  4. Əvvəlcə yulafları yemək prosessoruna əlavə edin, incə olana qədər çəkin. Sonra doğranmış quru meyvələri əlavə edin. Yulaf və meyvələr homojen olana qədər robotu çəkməyə davam edin.
  5. Qarışıq çox qurudursa, tədricən su əlavə edin və çəkməyə davam edin.
  6. Qarışığı böyük bir qaba götürün, darçın əlavə edin və bir spatula ilə qarışdırın.
  7. Yağlı kağızları bir qaba qoyun. Yulaf ezmesi qarışığını əlinizlə istədiyiniz ölçüdə şəkilləndirin və yağlı kağızı astarlı qabın üzərinə qoyun. Styling edərkən əllərinizi isladınızsa, daha asan formaya sala bilərsiniz.
  8. Soyuducuda ən azı 1 saat, tercihen 3-4 saat dayansın. Zövqlə yeyin

Ərik yulaf topları resepti



  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 150
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Quru ərik və xurmanı bir qaba qoyun. Yumşaltmaq üçün isti su əlavə edin və təxminən 10 dəqiqə oturun.
  2. Yumşaldılmış ərik və xurmanı sudan çıxarın. Hərtərəfli qurudun.
  3. Xurmanın toxumlarını çıxarın. Ərikləri və tarixləri təsadüfi doğrayın.
  4. Əvvəlcə yulafları yemək prosessoruna əlavə edin, incə olana qədər çəkin. Sonra doğranmış quru meyvələri əlavə edin. Yulaf və meyvələr homojen olana qədər robotu çəkməyə davam edin.
  5. Qarışıq çox qurudursa, tədricən su əlavə edin və çəkməyə davam edin.
  6. Qarışığı böyük bir qaba götürün, darçın əlavə edin və bir spatula ilə qarışdırın.
  7. Yağlı kağızları bir qaba qoyun. Yulaf ezmesi qarışığını əlinizlə istədiyiniz ölçüdə şəkilləndirin və yağlı kağızı astarlı qabın üzərinə qoyun. Styling edərkən əllərinizi isladınızsa, daha asan formaya sala bilərsiniz.
  8. Soyuducuda ən azı 1 saat, tercihen 3-4 saat dayansın. Zövqlə yeyin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.