- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 34
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Sobanı 100 dərəcə qızdırın.
- Almaları təmizləyib kubik doğrayın. Dərin qaba yığın, üzərinə limon şirəsi və şəkər tozu töküb yaxşıca qarışdırın.
- Siniyə bir lay yığın, sobaya qoyub 1 saat 30 dəqiqə qurudun.
- Sonra sobadan çıxarıb elə sinidə tam soyudun.
- Darçın və mixəyi quru tavada orta itilikli odda 2 dəqiqə qovurun. Həvəngdəstədə döyün. Blenderdə də xırdalaya bilərsiniz, amma həvəngdəstədə hazırlasanız, ətri daha güclü olacaq.
- İri qabda quru çay, ədviyyat və almanı qarışdırın.
- Ağzı hermetik bağlanan qaba yığıb 2 həftə saxlayın. Sonra adi çay kimi dəmləyin
Ətirli alma çayı
- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 34
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Sobanı 100 dərəcə qızdırın.
- Almaları təmizləyib kubik doğrayın. Dərin qaba yığın, üzərinə limon şirəsi və şəkər tozu töküb yaxşıca qarışdırın.
- Siniyə bir lay yığın, sobaya qoyub 1 saat 30 dəqiqə qurudun.
- Sonra sobadan çıxarıb elə sinidə tam soyudun.
- Darçın və mixəyi quru tavada orta itilikli odda 2 dəqiqə qovurun. Həvəngdəstədə döyün. Blenderdə də xırdalaya bilərsiniz, amma həvəngdəstədə hazırlasanız, ətri daha güclü olacaq.
- İri qabda quru çay, ədviyyat və almanı qarışdırın.
- Ağzı hermetik bağlanan qaba yığıb 2 həftə saxlayın. Sonra adi çay kimi dəmləyin
Reseplər
Rəy bildir