Ətirli alma çayı

İçkilər 184 Son yeniləmə: May 01, 2020 Yaradilib: Jan 13, 2020
Ətirli alma çayı
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 34
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Sobanı 100 dərəcə qızdırın.
  2. Almaları təmizləyib kubik doğrayın. Dərin qaba yığın, üzərinə limon şirəsi və şəkər tozu töküb yaxşıca qarışdırın.
  3. Siniyə bir lay yığın, sobaya qoyub 1 saat 30 dəqiqə qurudun.
  4. Sonra sobadan çıxarıb elə sinidə tam soyudun.
  5. Darçın və mixəyi quru tavada orta itilikli odda 2 dəqiqə qovurun. Həvəngdəstədə döyün. Blenderdə də xırdalaya bilərsiniz, amma həvəngdəstədə hazırlasanız, ətri daha güclü olacaq.
  6. İri qabda quru çay, ədviyyat və almanı qarışdırın.
  7. Ağzı hermetik bağlanan qaba yığıb 2 həftə saxlayın. Sonra adi çay kimi dəmləyin

Ətirli alma çayı



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 34
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Sobanı 100 dərəcə qızdırın.
  2. Almaları təmizləyib kubik doğrayın. Dərin qaba yığın, üzərinə limon şirəsi və şəkər tozu töküb yaxşıca qarışdırın.
  3. Siniyə bir lay yığın, sobaya qoyub 1 saat 30 dəqiqə qurudun.
  4. Sonra sobadan çıxarıb elə sinidə tam soyudun.
  5. Darçın və mixəyi quru tavada orta itilikli odda 2 dəqiqə qovurun. Həvəngdəstədə döyün. Blenderdə də xırdalaya bilərsiniz, amma həvəngdəstədə hazırlasanız, ətri daha güclü olacaq.
  6. İri qabda quru çay, ədviyyat və almanı qarışdırın.
  7. Ağzı hermetik bağlanan qaba yığıb 2 həftə saxlayın. Sonra adi çay kimi dəmləyin

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.