Ətli-ispanaq

Mal əti 96 Son yeniləmə: Nov 10, 2019 Yaradilib: Nov 10, 2019
Ətli-ispanaq
  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 25 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İspanağı yaxşıca yuyun. Sonra iri-iri doğrayıb, bir ləyənə yığın.
  2. Təmizliyindən əmin deyilsinizsə, üstünə su doldurub, bir az duz səpin və 5 dəqiqəlik kənara qoyun.
  3. Bu müddət ərzində ispanağın üstündə qalmış ola bilən torpaq aşağı süzülməlidir.
  4. İspanağı süzüb yenidən yuyun. Kənara qoyun.
  5. Orta ölçülü qazanda yağı əridin. Əti əlavə edib ətin suyu çəkilib yağa düşənə qədər qovurun.
  6. Soğanı ətə əlavə edib bir neçə dəqiqə bişirərək saraldın.
  7. Tomat pastası, duz və istiotu əlavə edib qarışdırın.
  8. İspanağı əlavə edib bir qədər yumuşalanadək bişirin.
  9. Sonra isə düyünü əlavə edib 2-3 dəqiqə qovurun. Üstünə ispanağı tam örtməyənə qədər su töküb bişirin.
  10. Hazır yeməyin suyu bir qədər çəkilməlidir (nə çox sulu, nə çox duru yemək olmalıdır), düyü isə bişməlidir

Ətli-ispanaq



  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 25 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İspanağı yaxşıca yuyun. Sonra iri-iri doğrayıb, bir ləyənə yığın.
  2. Təmizliyindən əmin deyilsinizsə, üstünə su doldurub, bir az duz səpin və 5 dəqiqəlik kənara qoyun.
  3. Bu müddət ərzində ispanağın üstündə qalmış ola bilən torpaq aşağı süzülməlidir.
  4. İspanağı süzüb yenidən yuyun. Kənara qoyun.
  5. Orta ölçülü qazanda yağı əridin. Əti əlavə edib ətin suyu çəkilib yağa düşənə qədər qovurun.
  6. Soğanı ətə əlavə edib bir neçə dəqiqə bişirərək saraldın.
  7. Tomat pastası, duz və istiotu əlavə edib qarışdırın.
  8. İspanağı əlavə edib bir qədər yumuşalanadək bişirin.
  9. Sonra isə düyünü əlavə edib 2-3 dəqiqə qovurun. Üstünə ispanağı tam örtməyənə qədər su töküb bişirin.
  10. Hazır yeməyin suyu bir qədər çəkilməlidir (nə çox sulu, nə çox duru yemək olmalıdır), düyü isə bişməlidir

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Ayten ayten20@gmail.com Ayten

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.