Ətli quru lobya resepti

Ətli quru lobya resepti

Suplar 224 Son yeniləmə: Nov 29, 2020 Yaradilib: Nov 29, 2020
Ətli quru lobya resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: 210
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Iri soğanları kiçik-kiçik doğrayın.kərə yağını və zeytun yağını tavada qızdırın.
  2. Soğanları quşbaşı doğradığınız ətlə birlikdə tavaya alın.
  3. Quzu ətini soğanlarla birlikdə suyunu çəkənə qədər orta atəşdə rəngi dəyişənə qədər qızardın.
  4. Pomidor tomatını , bibər tomatını, duzu bir gecə əvvəlcədən suda saxladıqdan sonra suyunu süzün və quru lobyanı da əlavə edin.
  5. Ətli quru lobyanın üzərini dörd barmaq keçəcək qədər yəni 3 stəkan yarım isti su əlavə edin və qapağı qapalı halda 30-35 dəqiqə bişirin.
  6. İstifadə etdiyiniz quru lobyanın bişib bişmədiyini yoxladıqdan sonra isti-isti servis edin.
  7. Yeməyin duzunu damaq dadınıza görə ayarladıqdan sonra arzu edərsəniz istiot əlavəsiylə servis edə bilərsiniz.

Ətli quru lobya resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: 210
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Iri soğanları kiçik-kiçik doğrayın.kərə yağını və zeytun yağını tavada qızdırın.
  2. Soğanları quşbaşı doğradığınız ətlə birlikdə tavaya alın.
  3. Quzu ətini soğanlarla birlikdə suyunu çəkənə qədər orta atəşdə rəngi dəyişənə qədər qızardın.
  4. Pomidor tomatını , bibər tomatını, duzu bir gecə əvvəlcədən suda saxladıqdan sonra suyunu süzün və quru lobyanı da əlavə edin.
  5. Ətli quru lobyanın üzərini dörd barmaq keçəcək qədər yəni 3 stəkan yarım isti su əlavə edin və qapağı qapalı halda 30-35 dəqiqə bişirin.
  6. İstifadə etdiyiniz quru lobyanın bişib bişmədiyini yoxladıqdan sonra isti-isti servis edin.
  7. Yeməyin duzunu damaq dadınıza görə ayarladıqdan sonra arzu edərsəniz istiot əlavəsiylə servis edə bilərsiniz.

Reseplər

Rəy bildir

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.