Ferrero Rocher Tortu

Ferrero Rocher Tortu

Tortlar 169 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 16, 2020
Ferrero Rocher Tortu
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-45 dəqiq
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Bitki yağı və yumurtanın sarılarını bir az mikserlə qarışdırıb üzərinə suda həll olunmuş kakaonu və vanilin töküb qarışdırın.
  2. Un, şəkərin 1/3 hissəsini, qabartma tozu və duzu başqa bir qabda qarışdırıb yumurtalı qarışımın üzərinə əlavə edib mikserlə 1 dəqiqə qarışdırın.Yumurta ağlarını bərkiyənə qədər şəkərin qalan hissəsi ilə mikserlə çalın.
  3. Yumurta ağlarını da xəmirə qatıb hamısını birlikdə qaşıq vasitəsilə yaxşı qarışdırın.
  4. Qabın dibinə yağlı kağız salıb kənarlarını yağlayıb xəmiri tökün və 180 dərəcədə 40-45 dəqiqə bişirin.
  5. Biskvit bişən müddətdə kremi hazırlayaq. Bunun üçün qaymağı mikserlə qarışdırın, bir az bərkiməyə başladıqda üzərinə şokolad pastasını əlavə edib bir az da qarışdırın. Krem hazırdır. Soyuducuya qoyub biskvitin hazır olmasını gözləyin.
  6. Digər bir qabda su hamamında ağ şokoladı əridib üzərinə yarıya bölünmüş qovrulmuş fındıqları və vaflini bir qədər kiçik hissələrə bölüb tökün və qarışdırın. Bu qarışımı soyuducuya qoyun ki, soyusun.
  7. Biskvit soyuduqdan sonra iki yerə bölün.Biskvitin yarısının üzərinə qaymaqlı kremdən çəkib vafli və fındıqlı qarışımı hər tərəfinə bərabər şəkildə yayın.İkinci korju da kremləyib vaflili qarışımın üzərindən qoyun.
  8. Şokoladlı qanaş üçün qaymağı qızdırın, ancaq qaynatmaq olmaz. Şokoladı kiçik hissələrə bölüb üzərinə isti qaymağı töküb şokoladın əriməyini gözləyin, şokoladı tam əridib qaymaqla qarışdırın.
  9. Bir neçə saat siyuducuda saxladıqdan sonra kəsib yeyə bilərsiniz.

Ferrero Rocher Tortu



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-45 dəqiq
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Bitki yağı və yumurtanın sarılarını bir az mikserlə qarışdırıb üzərinə suda həll olunmuş kakaonu və vanilin töküb qarışdırın.
  2. Un, şəkərin 1/3 hissəsini, qabartma tozu və duzu başqa bir qabda qarışdırıb yumurtalı qarışımın üzərinə əlavə edib mikserlə 1 dəqiqə qarışdırın.Yumurta ağlarını bərkiyənə qədər şəkərin qalan hissəsi ilə mikserlə çalın.
  3. Yumurta ağlarını da xəmirə qatıb hamısını birlikdə qaşıq vasitəsilə yaxşı qarışdırın.
  4. Qabın dibinə yağlı kağız salıb kənarlarını yağlayıb xəmiri tökün və 180 dərəcədə 40-45 dəqiqə bişirin.
  5. Biskvit bişən müddətdə kremi hazırlayaq. Bunun üçün qaymağı mikserlə qarışdırın, bir az bərkiməyə başladıqda üzərinə şokolad pastasını əlavə edib bir az da qarışdırın. Krem hazırdır. Soyuducuya qoyub biskvitin hazır olmasını gözləyin.
  6. Digər bir qabda su hamamında ağ şokoladı əridib üzərinə yarıya bölünmüş qovrulmuş fındıqları və vaflini bir qədər kiçik hissələrə bölüb tökün və qarışdırın. Bu qarışımı soyuducuya qoyun ki, soyusun.
  7. Biskvit soyuduqdan sonra iki yerə bölün.Biskvitin yarısının üzərinə qaymaqlı kremdən çəkib vafli və fındıqlı qarışımı hər tərəfinə bərabər şəkildə yayın.İkinci korju da kremləyib vaflili qarışımın üzərindən qoyun.
  8. Şokoladlı qanaş üçün qaymağı qızdırın, ancaq qaynatmaq olmaz. Şokoladı kiçik hissələrə bölüb üzərinə isti qaymağı töküb şokoladın əriməyini gözləyin, şokoladı tam əridib qaymaqla qarışdırın.
  9. Bir neçə saat siyuducuda saxladıqdan sonra kəsib yeyə bilərsiniz.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.