Filette do polo resepti

Toyuqlar 169 Son yeniləmə: May 09, 2020 Yaradilib: Mar 22, 2020
Filette do polo resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qazanda suyu qaynadın, 1 litrə 1 ç.q. hesabı ilə duz əlavə edin və düyünü tökün. Düyünü qarışdırın və mütəmadi olaraq hazır olmasını yoxlayın. 10 dəqiqə ərzində bişirin. Düyü hazır olduqdan sonra süzgəcdən suyunu süzün.
  2. Toyuq filesini duz və istiotla marinə edin.
  3. Orta odda tavanı qızdırın, yağ əlavə edin və fileni tavaya qoyun. Fİleni qızılı rəng alanadək 3-4 dəqiqə ərzində hər tərəfdən qızardın. File hazır olduqdan sonra onu kağız salfeti sərilmiş qaba qoyun ki artıq yağı çəkilsin.
  4. Göbələkləri sərbəst doğrayın və qızılı rıəng alanadək tavada 3 dəqiqə ərzində qızardın. Qaymaq əlavə edin, qarışdıraraq duzlayın və istiotlayın, odun gücünü azaldın, doğranmış şüyütü qatın və daha 1-2 dəqiqə ərzində hazırlayın.
  5. Fileni boşqaba qoyun, üzərinə hazırlanmış sousu əlavə edin və düyü ilə birlikdə süfrəyə təqdim edin. Təamı reyhanlka bəzəyin

Filette do polo resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qazanda suyu qaynadın, 1 litrə 1 ç.q. hesabı ilə duz əlavə edin və düyünü tökün. Düyünü qarışdırın və mütəmadi olaraq hazır olmasını yoxlayın. 10 dəqiqə ərzində bişirin. Düyü hazır olduqdan sonra süzgəcdən suyunu süzün.
  2. Toyuq filesini duz və istiotla marinə edin.
  3. Orta odda tavanı qızdırın, yağ əlavə edin və fileni tavaya qoyun. Fİleni qızılı rəng alanadək 3-4 dəqiqə ərzində hər tərəfdən qızardın. File hazır olduqdan sonra onu kağız salfeti sərilmiş qaba qoyun ki artıq yağı çəkilsin.
  4. Göbələkləri sərbəst doğrayın və qızılı rıəng alanadək tavada 3 dəqiqə ərzində qızardın. Qaymaq əlavə edin, qarışdıraraq duzlayın və istiotlayın, odun gücünü azaldın, doğranmış şüyütü qatın və daha 1-2 dəqiqə ərzində hazırlayın.
  5. Fileni boşqaba qoyun, üzərinə hazırlanmış sousu əlavə edin və düyü ilə birlikdə süfrəyə təqdim edin. Təamı reyhanlka bəzəyin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.