Gaspaço tərəvəz şorbası

Gaspaço tərəvəz şorbası

Suplar 183 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Aug 20, 2020
Gaspaço tərəvəz şorbası
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Tərəvəzləri yuyun, üzərinə qaynar su tökülmüş pomidorların qabığını təmizləyin, kub şəklində doğrayın və tumlarını təmizləyin. Xiyarı təmizləyin, tumlarını təmizləyin və təxminən 1 sm böyüklüyündə doğrayın
  2. Təmizlənmiş soğanı xırda-xırda doğrayın. Sarımsağı sürtgəcdən keçirin. Bibərin tumlarını təmizləyin və xırda-xırda doğrayın.
  3. Tərəvəzləri çaxır sirkəsi, zeytun yağı, çörək və soyuq su ilə qarışdırın. Sonra qapağını örtün və 2 saatlığa soyuducuya qoyun.Süfrəyə verməmişdən əvvəl gaspaçonu blenderdə qarışdırın. Zövqə görə duz və istiot əlavə edin. Mütləq şorbaya bir neçə parça buz qoyun

Gaspaço tərəvəz şorbası



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Tərəvəzləri yuyun, üzərinə qaynar su tökülmüş pomidorların qabığını təmizləyin, kub şəklində doğrayın və tumlarını təmizləyin. Xiyarı təmizləyin, tumlarını təmizləyin və təxminən 1 sm böyüklüyündə doğrayın
  2. Təmizlənmiş soğanı xırda-xırda doğrayın. Sarımsağı sürtgəcdən keçirin. Bibərin tumlarını təmizləyin və xırda-xırda doğrayın.
  3. Tərəvəzləri çaxır sirkəsi, zeytun yağı, çörək və soyuq su ilə qarışdırın. Sonra qapağını örtün və 2 saatlığa soyuducuya qoyun.Süfrəyə verməmişdən əvvəl gaspaçonu blenderdə qarışdırın. Zövqə görə duz və istiot əlavə edin. Mütləq şorbaya bir neçə parça buz qoyun

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.