- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
- Kalori: 43
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Baş soğan xırda kəsilir. Tavaya biraz kərə yağı əlavə olunur və qızdırılır. Soğan yağda rəngi dəyişənə kimi qızardılır.
- Göbələk orta tikələrə doğranılır və soğanın yanına əlavə olunur. Bir yerdə qovrulur. Göbələk hazır olanda atəşin üstündən götürürük.
- Göbələkli soğan qarışımı blemdor qabına qoyulur elə ora xamanı əlavə edirik və ədviyyatları səpirik. Blendordan keçirdirik.
- Qalın və dərin balaca qazanın içinə bu qarışımı qoyuruq. İçinə soyuq qaymaq əlavə edirik.
- Az atəşdə bu qarışımı qarışdıra qarışdıra bişiririk.
- Sous qatışmalıdır. Sousun qatı və ya duru olmağı sizdən asılıdır, qaymağı azaldıb çoxalda bilərsiniz
Göbələk sousu resepti
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
- Kalori: 43
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Baş soğan xırda kəsilir. Tavaya biraz kərə yağı əlavə olunur və qızdırılır. Soğan yağda rəngi dəyişənə kimi qızardılır.
- Göbələk orta tikələrə doğranılır və soğanın yanına əlavə olunur. Bir yerdə qovrulur. Göbələk hazır olanda atəşin üstündən götürürük.
- Göbələkli soğan qarışımı blemdor qabına qoyulur elə ora xamanı əlavə edirik və ədviyyatları səpirik. Blendordan keçirdirik.
- Qalın və dərin balaca qazanın içinə bu qarışımı qoyuruq. İçinə soyuq qaymaq əlavə edirik.
- Az atəşdə bu qarışımı qarışdıra qarışdıra bişiririk.
- Sous qatışmalıdır. Sousun qatı və ya duru olmağı sizdən asılıdır, qaymağı azaldıb çoxalda bilərsiniz
Reseplər
Rəy bildir