- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 40 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
- Kalori: 80
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Lobyanı axşamdan suda isladın.Lobyanı islatdığınız suya 1 çimdik soda əlavə edin.
- Səhər lobyanı yaxşı yuyun və hazır olana qədər bişirib soyudun.
- Soğanı soyub yuyun.Soğanın suyunu qurudub xırda-xırda doğrayaraq yağda qızardın.
- Kökü yuyub qabığını təmizləyin.Təmizlədiyiniz kökü sürtkəcdən keçirib zeytun yağında 2 dəqiqəyə yaxın qızardın.
- Göbələkləri təmizləyib suda saxlayın ki içərisi təmizlənsin.Yuyub suyunu süzdüyünüz göbələkləri də doğrayıb tavaya əlavə edin.Göbələklərin suyu çəkilənə qədər qızardıb duz, istiot da əlavə edərək qarışdırıb soyudun.
- Lobyanı tərəvəzlərlə birlikdə blenderdə yaxşıca əzin.Yumşaq, zərif bir kütlə alınacaqdır.
- Bütün ərzaqları bir-birinə qatışdırın. Paştet özünü tutması üçün soyuducuya qoyun.Soyuducuda nə qədər çox qalsa paştet üçün o qədər yaxşıdır.Soyuq halda süfrəyə verin
Göbələkli paştet Resepti
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 40 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
- Kalori: 80
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Lobyanı axşamdan suda isladın.Lobyanı islatdığınız suya 1 çimdik soda əlavə edin.
- Səhər lobyanı yaxşı yuyun və hazır olana qədər bişirib soyudun.
- Soğanı soyub yuyun.Soğanın suyunu qurudub xırda-xırda doğrayaraq yağda qızardın.
- Kökü yuyub qabığını təmizləyin.Təmizlədiyiniz kökü sürtkəcdən keçirib zeytun yağında 2 dəqiqəyə yaxın qızardın.
- Göbələkləri təmizləyib suda saxlayın ki içərisi təmizlənsin.Yuyub suyunu süzdüyünüz göbələkləri də doğrayıb tavaya əlavə edin.Göbələklərin suyu çəkilənə qədər qızardıb duz, istiot da əlavə edərək qarışdırıb soyudun.
- Lobyanı tərəvəzlərlə birlikdə blenderdə yaxşıca əzin.Yumşaq, zərif bir kütlə alınacaqdır.
- Bütün ərzaqları bir-birinə qatışdırın. Paştet özünü tutması üçün soyuducuya qoyun.Soyuducuda nə qədər çox qalsa paştet üçün o qədər yaxşıdır.Soyuq halda süfrəyə verin
Reseplər
Rəy bildir