Göbələkli spagetti

Makaron 109 Son yeniləmə: Jul 05, 2020 Yaradilib: Jul 05, 2020
Göbələkli spagetti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 6-7 dəqiqə
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Gördüyünüz kimi ərzaqlar çox sadə və asan əldə olunandır.Tavaya kərə yağı əlavə edib isidirik. Soğanı soyub xırda doğrayırıq. Soğanı yağda şəffaflaşana qədər bişiririk. Sarımsağı soyub sarımsaq əzən vasitəsi ilə əzib bura əlavə edirik. Daha sonra toyuğun döş ətini doğrayıb əlavə edirik və təxminən 6-7 dəqiqə bişiririk. Toyuğun suyu çəkiləndə doğranmış şampinyon göbələyini də tavaya əlavə edib qarışdırırıq. Göbələyin suyu çəkilənə qədər bişiririk. Duz və istiot əlavə edib qarışdırırıq.
  2. Sonda qaymağı əlavə edib 2 dəqiqə ocaqda saxlayıb altını söndürürükSpagettini adi qaydada qaynadıb süzürük. Bunun üçün bir böyük qazana su doldurub qaynadırıq. 1 xörək qaşığı bitki yağı və duz əlavə edirik. Bu spagettinin yapışmasının qarşısını alacaq.
  3. Spagettiləri əlavə edib yumşalıb hazır olana kimi qaynadırıq. Suyunu süzürük.
  4. Hazırladığımız qaymaqlı göbələkli qarışımı spagetti ilə qarışdıra və ya ayrı-ayrılıqda süfrəyə verərsiniz. Mən qarışdırmadım, siz öz istəyinizə görə edə bilərsiniz

Göbələkli spagetti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 6-7 dəqiqə
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Gördüyünüz kimi ərzaqlar çox sadə və asan əldə olunandır.Tavaya kərə yağı əlavə edib isidirik. Soğanı soyub xırda doğrayırıq. Soğanı yağda şəffaflaşana qədər bişiririk. Sarımsağı soyub sarımsaq əzən vasitəsi ilə əzib bura əlavə edirik. Daha sonra toyuğun döş ətini doğrayıb əlavə edirik və təxminən 6-7 dəqiqə bişiririk. Toyuğun suyu çəkiləndə doğranmış şampinyon göbələyini də tavaya əlavə edib qarışdırırıq. Göbələyin suyu çəkilənə qədər bişiririk. Duz və istiot əlavə edib qarışdırırıq.
  2. Sonda qaymağı əlavə edib 2 dəqiqə ocaqda saxlayıb altını söndürürükSpagettini adi qaydada qaynadıb süzürük. Bunun üçün bir böyük qazana su doldurub qaynadırıq. 1 xörək qaşığı bitki yağı və duz əlavə edirik. Bu spagettinin yapışmasının qarşısını alacaq.
  3. Spagettiləri əlavə edib yumşalıb hazır olana kimi qaynadırıq. Suyunu süzürük.
  4. Hazırladığımız qaymaqlı göbələkli qarışımı spagetti ilə qarışdıra və ya ayrı-ayrılıqda süfrəyə verərsiniz. Mən qarışdırmadım, siz öz istəyinizə görə edə bilərsiniz

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.