- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
- Kalori: 95
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əvvəlcə gül kələmləri ayırın və yuyun. Yuyunduqdan sonra rondonu düyü bişənə qədər çəkin.
- Yerkökü və sarımsağı soyun və kiçik parçalara ayırın. Sonra bibəri yuyun və kiçik parçalara ayırın.
- Yağları tavaya əlavə edin. Sonra gül kələmindən başqa bütün tərəvəzləri 4-5 dəqiqə ən aşağı temperaturda ağzı bağlı vəziyyətdə bişirin.
- Yüngül bişmiş tərəvəzlərinizə gül kələm əlavə edin. Bütün ədviyyatları əlavə edin və 10-15 dəqiqə aşağı istilikdə bişirin, davamlı qarışdırın və isti xidmət edin. Nuş olsun.
Gül kələm düyü
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
- Kalori: 95
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əvvəlcə gül kələmləri ayırın və yuyun. Yuyunduqdan sonra rondonu düyü bişənə qədər çəkin.
- Yerkökü və sarımsağı soyun və kiçik parçalara ayırın. Sonra bibəri yuyun və kiçik parçalara ayırın.
- Yağları tavaya əlavə edin. Sonra gül kələmindən başqa bütün tərəvəzləri 4-5 dəqiqə ən aşağı temperaturda ağzı bağlı vəziyyətdə bişirin.
- Yüngül bişmiş tərəvəzlərinizə gül kələm əlavə edin. Bütün ədviyyatları əlavə edin və 10-15 dəqiqə aşağı istilikdə bişirin, davamlı qarışdırın və isti xidmət edin. Nuş olsun.
Reseplər
Rəy bildir