- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 40-45 dəqiq
- Kalori: 73
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
-
-
-
-
-
-
-
-
Gul Mantisi
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 40-45 dəqiq
- Kalori: 73
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əti, quyruq və tərəvəzi xırda kubik doğrayın.
- Duz, istiot, döyülmüş zirə əlavə edib yoğurun, soyuducuda 20 dəqiqə saxlayın.
- Un, su, duzdan bərk xəmir yoğurun. 2 yerə bölüb üzərinə qida plyonkası çəkin, 15 dəqiqə saxlayın.
- Nazik yayın. Enli şəridlərə doğrayın. Şəridlərə bitki yağı çəkin. Hər şəridin üstünə iç yayın.
- İkiyə qatlayıb kənarlarını (ağzını yox) bitişdirin.
- Kənardan başlayaraq rulet kimi bükün, qıraqlarını yapışdırın.
- Gül formasında mantı alınacaq. Hər mantının aşağısını bitki yağına batırın ki, bişən zaman yapışmasın, çıxarmaq asan olsun.
- Mantı qazanında 40-45 dəqiqə bişirin
Reseplər
Rəy bildir