Humus resepti

Salat 184 Son yeniləmə: Mar 23, 2020 Yaradilib: Mar 23, 2020
Humus resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 54
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Konservləşmiş noxuddan istifadə edirsinizsə, suyunun bir miqdarını saxlamaq şərtilə, noxudu süzün. Suyu lazım olacaq.
  2. Əgər quru noxuddan istifadə edirsinizsə, onu bişənə qədər qaynadın, təxminən 1 saat. Təxminən 1 stəkan yarım bişmiş noxud alınmalıdır. Qazandakı suyun bir miqdarını saxlamaq şərtilə, noxudu süzün. Suyu lazım olacaq. Əgər humusunuzun daha hamar olmasını istəyirsinizsə, bişirdiyiniz noxudun qabığını soyun.
  3. Konservləşmiş noxudun qabığı qabarıqdırsa, soyun, yox, əgər qabarıq deyil və çox yumuşaqdırsa, soymağa ehtiyac yoxdur.
  4. Mətbəx robotunda noxud, sarımsaq, tahin və limon suyunu pürü halına gətirin. Bunu edərdək konservanın və ya noxudun bişdiyi sudan buraya bir az əlavə edin ki, kütlə bir az açılsın. Əgər səhfən konservanın və ya qazanın suyunu atmısınızda, narahat olmayın – adi sudan istifadə edin. Zövqə görə duz vurun. Zövgə görə tahin, limon suyu və sarımsağın miqdarını artırmaq olar.
  5. Humusu qaba yığın. Üstünü qaşıqla “girdablayın.” Zeytun yağı gəzdirin. Şirin qırmızı bibər tozu səpin.
  6. Pita tostlarıyla süfrəyə verin

Humus resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 54
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Konservləşmiş noxuddan istifadə edirsinizsə, suyunun bir miqdarını saxlamaq şərtilə, noxudu süzün. Suyu lazım olacaq.
  2. Əgər quru noxuddan istifadə edirsinizsə, onu bişənə qədər qaynadın, təxminən 1 saat. Təxminən 1 stəkan yarım bişmiş noxud alınmalıdır. Qazandakı suyun bir miqdarını saxlamaq şərtilə, noxudu süzün. Suyu lazım olacaq. Əgər humusunuzun daha hamar olmasını istəyirsinizsə, bişirdiyiniz noxudun qabığını soyun.
  3. Konservləşmiş noxudun qabığı qabarıqdırsa, soyun, yox, əgər qabarıq deyil və çox yumuşaqdırsa, soymağa ehtiyac yoxdur.
  4. Mətbəx robotunda noxud, sarımsaq, tahin və limon suyunu pürü halına gətirin. Bunu edərdək konservanın və ya noxudun bişdiyi sudan buraya bir az əlavə edin ki, kütlə bir az açılsın. Əgər səhfən konservanın və ya qazanın suyunu atmısınızda, narahat olmayın – adi sudan istifadə edin. Zövqə görə duz vurun. Zövgə görə tahin, limon suyu və sarımsağın miqdarını artırmaq olar.
  5. Humusu qaba yığın. Üstünü qaşıqla “girdablayın.” Zeytun yağı gəzdirin. Şirin qırmızı bibər tozu səpin.
  6. Pita tostlarıyla süfrəyə verin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.