- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
- Kalori: 210
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əvvəlcə ət bişirilir, kəfi yığılır. Badımcanın qabığı soyulur və duzlanır ki, acısı çıxsın.
- Qazana əvvəlcə halqa formasında doğramış soğan, sonra ət, bolqar bibəri, badımcan dilimləri düzülür, bir neçə dənə alça turşusu atılır.
- Sonra ətin bulyonu süzülür, yağ əlavə edilir və buğlama tam hazır olana yaxın doğranmış şüyüd qatılır, oddan götürülür
incik buglama resepti
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
- Kalori: 210
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əvvəlcə ət bişirilir, kəfi yığılır. Badımcanın qabığı soyulur və duzlanır ki, acısı çıxsın.
- Qazana əvvəlcə halqa formasında doğramış soğan, sonra ət, bolqar bibəri, badımcan dilimləri düzülür, bir neçə dənə alça turşusu atılır.
- Sonra ətin bulyonu süzülür, yağ əlavə edilir və buğlama tam hazır olana yaxın doğranmış şüyüd qatılır, oddan götürülür
Reseplər
Rəy bildir