İspan Üsulu Sous

İspan Üsulu Sous

Sous 189 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 17, 2020
İspan Üsulu Sous
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 12-15 dəqiq
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İspan sousunu, kotlet, tərəvəz, dana əti və yumurtayla süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
  2. Rəfinə yağı orta atəşdə qalın bir qazanda əridib, içinə soğan, yerkökü, dana əti, dana əti və cəfərini əlavə edin.
  3. Üstü qapaqsız olaraq və hərdənbir qarışdıraraq 15 dəqiqə, tərəvəzlər yumşalana qədər bişirin.
  4. Üstünə ununu səpib taxta qaşıqla yaxşıca qarışdıraraq 12-15 dəqiqə un qəhvə rənginə çalana qədər bişirin.
  5. Yavaş-yavaş və davamlı qarışdıraraq ət sununu əlavə, sousu orta atəşdə qaynadın.
  6. Qaynayınca göbələkləri əlavə edin.Ocağın altını bir az qısıb qərənfil, dəfnə yarpağı, ağ şərab, duz və bibəri əlavə 1 saat, hərdənbir qarışdıraraq dəmləyin .Dəlikli qaşıqla sousun üstündəki köpük və yağları alın.
  7. Sousu, sügəcdən keçirərək böyük bir qaba tökün.Süzgəcdə qalan tərəvəzləri bıçağın tərsiylə əzin.
  8. Qazanı çalxalayaraq, sousu təkrar içinə qoyub , ağır atəşdə bişirin.
  9. Sousun üstünə çıxan yağları davamlı dəlikli qaşıqla alın. ( Aşağı yuxarı bütün yağ alındıqdan sonra , sousun rənginin şirin qəhvəyi olması lazımdır)
  10. Lazım gələrsə sosa bir az daha duz və istiot əlavə edin.Sousu bir sosluğa boşaldıb ət, tərəvəz yada yumurta ilə birlikdə təqdim edin.

İspan Üsulu Sous



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 12-15 dəqiq
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İspan sousunu, kotlet, tərəvəz, dana əti və yumurtayla süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
  2. Rəfinə yağı orta atəşdə qalın bir qazanda əridib, içinə soğan, yerkökü, dana əti, dana əti və cəfərini əlavə edin.
  3. Üstü qapaqsız olaraq və hərdənbir qarışdıraraq 15 dəqiqə, tərəvəzlər yumşalana qədər bişirin.
  4. Üstünə ununu səpib taxta qaşıqla yaxşıca qarışdıraraq 12-15 dəqiqə un qəhvə rənginə çalana qədər bişirin.
  5. Yavaş-yavaş və davamlı qarışdıraraq ət sununu əlavə, sousu orta atəşdə qaynadın.
  6. Qaynayınca göbələkləri əlavə edin.Ocağın altını bir az qısıb qərənfil, dəfnə yarpağı, ağ şərab, duz və bibəri əlavə 1 saat, hərdənbir qarışdıraraq dəmləyin .Dəlikli qaşıqla sousun üstündəki köpük və yağları alın.
  7. Sousu, sügəcdən keçirərək böyük bir qaba tökün.Süzgəcdə qalan tərəvəzləri bıçağın tərsiylə əzin.
  8. Qazanı çalxalayaraq, sousu təkrar içinə qoyub , ağır atəşdə bişirin.
  9. Sousun üstünə çıxan yağları davamlı dəlikli qaşıqla alın. ( Aşağı yuxarı bütün yağ alındıqdan sonra , sousun rənginin şirin qəhvəyi olması lazımdır)
  10. Lazım gələrsə sosa bir az daha duz və istiot əlavə edin.Sousu bir sosluğa boşaldıb ət, tərəvəz yada yumurta ilə birlikdə təqdim edin.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.