İtalyan Tiramisu resepti

İtalyan Tiramisu resepti

Desert 165 Son yeniləmə: Dec 05, 2020 Yaradilib: Dec 05, 2020
İtalyan Tiramisu resepti
  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 40 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. 5 yumurtamızın sarısını ikiqat qazan üçün uyğun bir qaba böldük və qabımızı sobanın üstündəki qaynar su qabına qoyduq. Və 1 dəqiqə çırpırıq.
  2. Yumurtamıza şəkər və süd əlavə edirik və sobanın üstündəki qazanın üstündə 8-10 dəqiqə bişiririk. Və sonra sobadan götürüb sərinləyirik.
  3. Ayrı bir yerdə kremimizi qarışdırıcının ən yüksək səviyyəsində çırpırıq və kənara qoyuruq.
  4. Sonra soyudulmuş yumurtalarımıza 400 qram labneh pendir əlavə edirik və çırpırıq.
  5. Sonra çırpılmış qaymaq əlavə edib sönmədən aşağıdan yuxarı dairəvi hərəkətlərlə qarışdırırıq. Sonda vanil əlavə edirik və tiramisu kremimiz hazırdır.
  6. Tozlaşmış qəhvəmizi isti suda əridirik.
  7. Sonra kupalarımızı götürürük (isterseniz borcam da istifadə edə bilərsiniz) və peçenyeni qaymaq üzərinə qəhvəyə batırılmış catnip ilə düzəldirik, yenə krem ​​və yenidən peçenye şəklində. Nuş olsun

İtalyan Tiramisu resepti



  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 40 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. 5 yumurtamızın sarısını ikiqat qazan üçün uyğun bir qaba böldük və qabımızı sobanın üstündəki qaynar su qabına qoyduq. Və 1 dəqiqə çırpırıq.
  2. Yumurtamıza şəkər və süd əlavə edirik və sobanın üstündəki qazanın üstündə 8-10 dəqiqə bişiririk. Və sonra sobadan götürüb sərinləyirik.
  3. Ayrı bir yerdə kremimizi qarışdırıcının ən yüksək səviyyəsində çırpırıq və kənara qoyuruq.
  4. Sonra soyudulmuş yumurtalarımıza 400 qram labneh pendir əlavə edirik və çırpırıq.
  5. Sonra çırpılmış qaymaq əlavə edib sönmədən aşağıdan yuxarı dairəvi hərəkətlərlə qarışdırırıq. Sonda vanil əlavə edirik və tiramisu kremimiz hazırdır.
  6. Tozlaşmış qəhvəmizi isti suda əridirik.
  7. Sonra kupalarımızı götürürük (isterseniz borcam da istifadə edə bilərsiniz) və peçenyeni qaymaq üzərinə qəhvəyə batırılmış catnip ilə düzəldirik, yenə krem ​​və yenidən peçenye şəklində. Nuş olsun

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.