- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
- Kalori: 180
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Çox ətli portobello göbələklərini nəm bir parça ilə təmizləyin. Kökü kəsin.
- Marinad qarışığı üçün; Suyu, soya sousunu və təzə rozmarini qarışdırın. Qalan başlarla göbələkləri bu qarışıqda 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
- Ağ soğanı qalın dilimlərə halqalar halında kəsin. Bir tavada zeytun yağını qızdırın. Soğan dilimlərini tavaya köçürün və ara sıra qarışdıraraq qızardın. Balzamik sirkə əlavə edərək karamelize edin.
- Qril qabını yüksək istilikdə qızdırın. Qırmızı bolqar bibərini zolaqlar şəklində kəsin, yarısını kəsin və içini təmizləyin.
- Marinat qarışığında gözləyən göbələkləri və qırmızı bibərləri 10 dəqiqə geri-geri çevirərək bişirin.
- Kiçik dənli pide və ya hamburger çörəyini mətbəx tezgahına aparın. Duzlu gənc roka yarpaqları və ızgara göbələkləri çörək əsaslarına qoyun.
- Karamelləşdirilmiş soğanları paylaşın. Kəskin bir dadı və ətri olan pendiri soğan üzərinə əzin. Izgara bibər əlavə etdikdən sonra hamburger çörəklərini örtün.
- Bu yüngül burger seçimini tamamlamaq üçün ədviyyatlı kartof və ya portağal sousu salatı ilə xidmət edin. Sevdiklərinizlə paylaşın.
Izgara Burger Resepti
- Serves: 4 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
- Kalori: 180
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Çox ətli portobello göbələklərini nəm bir parça ilə təmizləyin. Kökü kəsin.
- Marinad qarışığı üçün; Suyu, soya sousunu və təzə rozmarini qarışdırın. Qalan başlarla göbələkləri bu qarışıqda 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
- Ağ soğanı qalın dilimlərə halqalar halında kəsin. Bir tavada zeytun yağını qızdırın. Soğan dilimlərini tavaya köçürün və ara sıra qarışdıraraq qızardın. Balzamik sirkə əlavə edərək karamelize edin.
- Qril qabını yüksək istilikdə qızdırın. Qırmızı bolqar bibərini zolaqlar şəklində kəsin, yarısını kəsin və içini təmizləyin.
- Marinat qarışığında gözləyən göbələkləri və qırmızı bibərləri 10 dəqiqə geri-geri çevirərək bişirin.
- Kiçik dənli pide və ya hamburger çörəyini mətbəx tezgahına aparın. Duzlu gənc roka yarpaqları və ızgara göbələkləri çörək əsaslarına qoyun.
- Karamelləşdirilmiş soğanları paylaşın. Kəskin bir dadı və ətri olan pendiri soğan üzərinə əzin. Izgara bibər əlavə etdikdən sonra hamburger çörəklərini örtün.
- Bu yüngül burger seçimini tamamlamaq üçün ədviyyatlı kartof və ya portağal sousu salatı ilə xidmət edin. Sevdiklərinizlə paylaşın.
Reseplər
Rəy bildir