İzmir Küftə Resepti

Mal əti 56 Son yeniləmə: Jul 03, 2020 Yaradilib: Jul 03, 2020
İzmir Küftə Resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15
  • Kalori: 105
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Küftə üçün, doğranmış əti boş bir qaba qoyun. Qızardılmış soğan, çörək qırıntıları, yumurta, köhnə çörək, incə doğranmış cəfəri, duz və ədviyyat əlavə edin və yaxşıca yoğurun.
  2. Küftə 50 qr kəsin və oval küftə hazırlayın. İsti yağda yüngülcə qızardın və kağız dəsmala köçürün.
  3. Kartofu soyub bir alma diliminə kəsin. Duz ilə ləzzət aldıqdan sonra isti yağa qızartın.
  4. Eyni şəkildə, kağız dəsmalın üzərinə köçürün. Xəmirin sousu üçün pomidorları alma dilimi şəklində doğrayın və zeytun yağında tomat pastası ilə qarışdırmadan 10 dəqiqə bişirin.
  5. Duz və istiot əlavə edib şirinləşdirin. Sobanı sobadan çıxarın. Küftə və kartofu istiliyədavam bir qaba qoyun.
  6. Hazırladığınız sousu kartof və küftə üzərinə gəzdirin. Kəskin bibərlərin ləpələrini təmizləyin, böyük parçalara ayırın və əlavə edin.
  7. Əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcə sobada 15 dəqiqə bişirin

İzmir Küftə Resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15
  • Kalori: 105
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Küftə üçün, doğranmış əti boş bir qaba qoyun. Qızardılmış soğan, çörək qırıntıları, yumurta, köhnə çörək, incə doğranmış cəfəri, duz və ədviyyat əlavə edin və yaxşıca yoğurun.
  2. Küftə 50 qr kəsin və oval küftə hazırlayın. İsti yağda yüngülcə qızardın və kağız dəsmala köçürün.
  3. Kartofu soyub bir alma diliminə kəsin. Duz ilə ləzzət aldıqdan sonra isti yağa qızartın.
  4. Eyni şəkildə, kağız dəsmalın üzərinə köçürün. Xəmirin sousu üçün pomidorları alma dilimi şəklində doğrayın və zeytun yağında tomat pastası ilə qarışdırmadan 10 dəqiqə bişirin.
  5. Duz və istiot əlavə edib şirinləşdirin. Sobanı sobadan çıxarın. Küftə və kartofu istiliyədavam bir qaba qoyun.
  6. Hazırladığınız sousu kartof və küftə üzərinə gəzdirin. Kəskin bibərlərin ləpələrini təmizləyin, böyük parçalara ayırın və əlavə edin.
  7. Əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcə sobada 15 dəqiqə bişirin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.