Jiqo-frenel resepti

Qoyun əti 301 Son yeniləmə: Mar 02, 2020 Yaradilib: Mar 02, 2020
Jiqo-frenel resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 3 saat
  • Kalori: 78
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qoyun budunun sümüyünü çıxarın, içinə doğranmış vetçina və yarıya bölünmüş sarımsaq dişləri doldurun. Üstünə duz və istiot çəkin.
  2. Siniyə qoyun, əlavə duz, istiot, dəfnə yarpağı, muskat cevizi, bulyon və konyak töküb sobada, vam odda 3 saat bişirin.
  3. Ançousu (və yaxud xırda balıqları) yağla qarışdırın.
  4. Budu sobadan çıxarın, sousunun yağını yığın, özünü süzüb bir qaba qoyun, budu yenidən sobaya qoyun. 10-15 dəqiqə sonra ançouslu yağı əlavə edin, sobada daha 3 saat bişirin.
  5. Süfrəyə verərkən süzdüyünüz sousu və yağını qızdırıb üzərinə əlavə edin

Jiqo-frenel resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 3 saat
  • Kalori: 78
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qoyun budunun sümüyünü çıxarın, içinə doğranmış vetçina və yarıya bölünmüş sarımsaq dişləri doldurun. Üstünə duz və istiot çəkin.
  2. Siniyə qoyun, əlavə duz, istiot, dəfnə yarpağı, muskat cevizi, bulyon və konyak töküb sobada, vam odda 3 saat bişirin.
  3. Ançousu (və yaxud xırda balıqları) yağla qarışdırın.
  4. Budu sobadan çıxarın, sousunun yağını yığın, özünü süzüb bir qaba qoyun, budu yenidən sobaya qoyun. 10-15 dəqiqə sonra ançouslu yağı əlavə edin, sobada daha 3 saat bişirin.
  5. Süfrəyə verərkən süzdüyünüz sousu və yağını qızdırıb üzərinə əlavə edin

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.