Kələm dolması resepti

Kələm dolması resepti

Mal əti 250 Son yeniləmə: May 28, 2021 Yaradilib: May 28, 2021
Kələm dolması resepti
  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-50 dəqiq
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Şabalıdın yarısı və soğan xırda-xırda doğranır, maşından çəkilmiş ətin üstünə tökülür, buna düyü, narın
  2. doğranmış göyərti, yağ, lavaşana, duz, istiot, sarıgök əlavə edilib yaxşı-yaxşı qarışdırılır.
  3. Baş kələm (özəyi çıxarılmış) duzlu suda pörtlədilir, ayrı-ayrı yarpaqlara ayrılır, qalın yerləri kəsilir və ya
  4. çəkiclə əzilir. Hazır yarpaqların üstünə qiymə qoyulur və silindrik formada bərk bükülür. Onlar qazana
  5. yığılır, üstündən bulyon və ya qaynar su tökülür və qapağı bağlı halda 40-50 dəqiqə bişirilir. Kələm
  6. dolmasını hər paya 2-3 dolma olmaqla, özünün sousunda süfrəyə verirlər

Kələm dolması resepti



  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-50 dəqiq
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Şabalıdın yarısı və soğan xırda-xırda doğranır, maşından çəkilmiş ətin üstünə tökülür, buna düyü, narın
  2. doğranmış göyərti, yağ, lavaşana, duz, istiot, sarıgök əlavə edilib yaxşı-yaxşı qarışdırılır.
  3. Baş kələm (özəyi çıxarılmış) duzlu suda pörtlədilir, ayrı-ayrı yarpaqlara ayrılır, qalın yerləri kəsilir və ya
  4. çəkiclə əzilir. Hazır yarpaqların üstünə qiymə qoyulur və silindrik formada bərk bükülür. Onlar qazana
  5. yığılır, üstündən bulyon və ya qaynar su tökülür və qapağı bağlı halda 40-50 dəqiqə bişirilir. Kələm
  6. dolmasını hər paya 2-3 dolma olmaqla, özünün sousunda süfrəyə verirlər

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.