- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
- Kalori: 180
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Kereviz Sorbası
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
- Kalori: 180
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Kerevizi alma kimi soyub yuyun. İri parçalar halinda doğranmış kerevizə limon suyu və 1 su stəkanı əlavə edərək qazanda 10-15 dəqiqə bişirin Qaynadılmış kerevizi suyu ilə birlikdə isti isti qarışdıraraq püre edin.
- Dərəotlarını da əlavə təkrar qarışdırın. Boşalan qazanda unu yağ ilə qovurun. Ət suyunu istilədin, ilıq haldakı ət suyuna və ya eyni miqdar suy tökərək qovrulmuş una əlavə edin. Duz, qara bibər və kərəviz püresini əlavə edərək bir az qaynadın İsti İsti xidmet edin
Reseplər
Rəy bildir