- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 15-20 dəqiq
- Kalori: 90
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Xəmiri hazırlamaq üçün əvvəlcə un və yağı əlimizlə ovaraq umac edirik. Üzərinə yumurta,qatıq, vanil və qabartma tozu əlavə edib, az miqdarda duz tökərək xəmir yoğururuq. Xəmiri 3 bərabər hissəyə ayırıb kündələr tuturuq.
- içliyi üçün qeyd olunmuş bütün ərzaqlar qarışdırılaraq umac edilir.
- Hazırladığımız kündələrdən birini götürüb qalınlığı 0,3 mm olmaqla uzununa yayırıq. Üzərinə içliyi eyni bərabərdə səpirik. Ehtiyala rulet şəklində bükürük və ağzı dilikli bıçaqla kəsirik. Digər kündələri də eyni qayda ilə hazırlayırıq.
- Son olaraq üzünə yumurta sarısı çəkib 180 dərəcə qızmış sobada bişiririk
Kətə resepti
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 15-20 dəqiq
- Kalori: 90
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Xəmiri hazırlamaq üçün əvvəlcə un və yağı əlimizlə ovaraq umac edirik. Üzərinə yumurta,qatıq, vanil və qabartma tozu əlavə edib, az miqdarda duz tökərək xəmir yoğururuq. Xəmiri 3 bərabər hissəyə ayırıb kündələr tuturuq.
- içliyi üçün qeyd olunmuş bütün ərzaqlar qarışdırılaraq umac edilir.
- Hazırladığımız kündələrdən birini götürüb qalınlığı 0,3 mm olmaqla uzununa yayırıq. Üzərinə içliyi eyni bərabərdə səpirik. Ehtiyala rulet şəklində bükürük və ağzı dilikli bıçaqla kəsirik. Digər kündələri də eyni qayda ilə hazırlayırıq.
- Son olaraq üzünə yumurta sarısı çəkib 180 dərəcə qızmış sobada bişiririk
Reseplər
Rəy bildir