Kisir hazirlama qaydasi

Quru yemək 306 Son yeniləmə: Mar 02, 2020 Yaradilib: Mar 02, 2020
Kisir hazirlama qaydasi
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Böyük bir qabda 2 stəkan incə bulqur qoyun. 1.5 stəkan isti su əlavə edin
  2. Agzini örtün və səhvlərin şişməsini gözləyin Bulgur şişdikdən sonra bir olması üçün yaxşıca qarışdırın
  3. 2 xörək qaşığı tomat pastası və 1 çay qaşığı zeytun yağı əlavə edin
  4. 1 çay qaşığı duz, 1 çay qaşığı paprika, 2 əhəng suyu və yarım stəkan nar bəkməz əlavə edin
  5. Nəhayət, 6 soğan soğanının, yarım dəstə təzə nanə və cəfəri əlavə edib qarışdırın və sonra pis xidmətə hazır olun

Kisir hazirlama qaydasi



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Böyük bir qabda 2 stəkan incə bulqur qoyun. 1.5 stəkan isti su əlavə edin
  2. Agzini örtün və səhvlərin şişməsini gözləyin Bulgur şişdikdən sonra bir olması üçün yaxşıca qarışdırın
  3. 2 xörək qaşığı tomat pastası və 1 çay qaşığı zeytun yağı əlavə edin
  4. 1 çay qaşığı duz, 1 çay qaşığı paprika, 2 əhəng suyu və yarım stəkan nar bəkməz əlavə edin
  5. Nəhayət, 6 soğan soğanının, yarım dəstə təzə nanə və cəfəri əlavə edib qarışdırın və sonra pis xidmətə hazır olun

Reseplər

Rəy bildir

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.