Kivi və banan tortu

Tortlar 23 Son yeniləmə: May 13, 2020 Yaradilib: May 13, 2020 Chef.az
Kivi və banan tortu
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Peçenyeni ovuntuq halına gələnədək xırdalayın. Yumşaldılmış yağ qatıb qarışdırın.
  2. Kənarı açılan formanın içinə perqament döşəyib peçenye "xəmir"ini içinə tökün. Əlinizlə, yaxud qaşıqla hamarlayın. Soyuducuda ən azı yarım saat saxlayın.
  3. Jelatinin üzərinə 0,5 st. su töküb 25-30 dəqiqə saxlayın.
  4. Kivini təmizləyib kubik doğrayın, şəkər tozu və limon şirəsi ilə qarışdırın. Orta itilikli ocağın üzərində 2-3 dəqiqə qızdırın, kivi şirəsini buraxacaq, ocaqdan götürüb soyudun.
  5. Alınan kütləyə jelatinlə yoqurtu əlavə edin. Yaxşıca qarışdırın.
  6. Soyuducudakı korju çıxarıb 1-2 doğranmış bananı üzərinə düzün. Yoqurtlu qarışığı əlavə edib hamarlayın. Dondurucuda ən az 6 saat və ya bir gecə saxlayın.
  7. Hazır tortu soyuducudan çıxarıb peqramenti ayırın. Üzərini kivi dilimləri və azca qovrulmuş badam yonqarı ilə bəzəyin.

Kivi və banan tortu



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Peçenyeni ovuntuq halına gələnədək xırdalayın. Yumşaldılmış yağ qatıb qarışdırın.
  2. Kənarı açılan formanın içinə perqament döşəyib peçenye "xəmir"ini içinə tökün. Əlinizlə, yaxud qaşıqla hamarlayın. Soyuducuda ən azı yarım saat saxlayın.
  3. Jelatinin üzərinə 0,5 st. su töküb 25-30 dəqiqə saxlayın.
  4. Kivini təmizləyib kubik doğrayın, şəkər tozu və limon şirəsi ilə qarışdırın. Orta itilikli ocağın üzərində 2-3 dəqiqə qızdırın, kivi şirəsini buraxacaq, ocaqdan götürüb soyudun.
  5. Alınan kütləyə jelatinlə yoqurtu əlavə edin. Yaxşıca qarışdırın.
  6. Soyuducudakı korju çıxarıb 1-2 doğranmış bananı üzərinə düzün. Yoqurtlu qarışığı əlavə edib hamarlayın. Dondurucuda ən az 6 saat və ya bir gecə saxlayın.
  7. Hazır tortu soyuducudan çıxarıb peqramenti ayırın. Üzərini kivi dilimləri və azca qovrulmuş badam yonqarı ilə bəzəyin.

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.