- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
- Kalori: 53
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Kremli erik deserti
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
- Kalori: 53
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əriklər şəkərlənməməsi üçün yumşalana qədər bişirmək kifayətdir. İstəyirsinizsə, şərbət hazırlamadan onları isti suda isladıb yumşalmasına icazə verə bilərsiniz.
- Su və şəkəri bir qazana qoyun. Yavaş-yavaş qaynamağa başlayanda quru ərik əlavə edib qarışdırın.
- Bu şəkildə 7-8 dəqiqə qaynatın.Şərbət konsentrasiyasından əvvəl, ərikləri qazandan bir dil ilə götürün və bir plaka qoyun və sərinləyin.Quru əriklər kəsilmirsə, soyuduqdan sonra onları bıçaqla kəsin.
- Bir çay qaşığı köməyi ilə Sütaş Kaymakı əriklərə doldurun. Sütaş Kaymak'a 1 desert qaşığı hər ərik üçün kifayət edəcəkdir.
- Sonra Sütaş Kaymak'a doldurduğun ərikləri filet Antep püstəsi ilə örtün. Bütün ərik bitməyincə mərhələləri təkrarlayın.
Reseplər
Rəy bildir