Lavanda Madlen resepti

Lavanda Madlen resepti

Şirniyyat 619 Son yeniləmə: Dec 08, 2020 Yaradilib: Dec 08, 2020
Lavanda Madlen resepti
  • Serves: 10 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Lavanda yağı etmək üçün yağı bir tencerede əridin, odunu örtün və lavanta əlavə edin.
  2. Üzərini örtün və ən çox 15-20 dəqiqə dəmləyin.
  3. Kərə yağı incə bir süzgəclə süzün və lavandanı bir qaşıqla əzin və mənimsədikləri kərə yağını götürün. Bu mərhələdə əlinizdə 120 qram ətirli kərə yağı olmalıdır.
  4. Daha azdırsa, yağı əridib əlavə edə bilərsiniz.
  5. Şəkər və limon qabığı xaricindəki bütün quru maddələri qarışdırın.
  6. Otaq temperaturunda yumurta üzərinə şəkər əlavə edin və elektrik qarışdırıcı ilə 4-5 dəqiqə qalxıb yüngülləşənə qədər çalın. Mikseri dayandırmadan yavaşca kərə yağı əlavə edin.
  7. Mikseri dayandırın, quru maddələr əlavə edin və spatula ilə qarışdırın, yumurtaları söndürməməyə diqqət edin. Üzərini uzatın və soyuducuda 1 saat saxlayın.
  8. Fırını 180 dərəcəyə qədər qızdırın. Madlen kalıplarını bir fırça ilə yağlayın və qarışığı hər bir kaşığı qaşığı bölün.
  9. 10-12 dəqiqə əvvəlcədən qızdırılan sobada bişirin. İstəsəniz şəkər tozu səpərək servis edə bilərsiniz

Lavanda Madlen resepti



  • Serves: 10 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Lavanda yağı etmək üçün yağı bir tencerede əridin, odunu örtün və lavanta əlavə edin.
  2. Üzərini örtün və ən çox 15-20 dəqiqə dəmləyin.
  3. Kərə yağı incə bir süzgəclə süzün və lavandanı bir qaşıqla əzin və mənimsədikləri kərə yağını götürün. Bu mərhələdə əlinizdə 120 qram ətirli kərə yağı olmalıdır.
  4. Daha azdırsa, yağı əridib əlavə edə bilərsiniz.
  5. Şəkər və limon qabığı xaricindəki bütün quru maddələri qarışdırın.
  6. Otaq temperaturunda yumurta üzərinə şəkər əlavə edin və elektrik qarışdırıcı ilə 4-5 dəqiqə qalxıb yüngülləşənə qədər çalın. Mikseri dayandırmadan yavaşca kərə yağı əlavə edin.
  7. Mikseri dayandırın, quru maddələr əlavə edin və spatula ilə qarışdırın, yumurtaları söndürməməyə diqqət edin. Üzərini uzatın və soyuducuda 1 saat saxlayın.
  8. Fırını 180 dərəcəyə qədər qızdırın. Madlen kalıplarını bir fırça ilə yağlayın və qarışığı hər bir kaşığı qaşığı bölün.
  9. 10-12 dəqiqə əvvəlcədən qızdırılan sobada bişirin. İstəsəniz şəkər tozu səpərək servis edə bilərsiniz

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.