Leco resepti

Salat 167 Son yeniləmə: Aug 20, 2020 Yaradilib: Aug 20, 2020
Leco resepti
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
  • Kalori: 260
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İlk öncə bütün ərzaqlarımızı yuyub təmizləyirik.
  2. Birinci soğanları doğrayın. Bütün soğanları uzunsov formada doğrayın. (şəkildəki kimi)
  3. Daha sonra bu soğanları qazana töküb üzərinə 250 ml duru yağ əlavə edib biraz bişirin. Soğanın qızarmamasına diqqət edin.
  4. Eyni qayda ilə yerkökülərini doğrayın. Soğanı təxminən 10 dəqiqə bişirdikdən sonra buraya yerkökülərini əlavə edin. Yerkökünü soğanla birlikdə təxminən 10-15 dəqiqə bişirin
  5. Bu müddətdə doğranmış pomidorları və acı bibərləri ət çəkən maşından çəkib kənara qoyun. Daha sonra bibərləri çox nazik olmadan uzunsov doğrayın.
  6. Yerkökü təxminən 10-15 dəqiqə bişdikdən sonra buraya pomidoru əlavə edib 10-15 dəqiqə yenə bişiririk. Daha sonra bibərləri, duzu, qara istiotu, şəkər tozunu və dəfnə yarpağını əlavə edib 2 saat bişiririk.
  7. Bişənə yaxın isə üzüm sirkəsini əlavə edib təxminən 15 dəqiqə bişirib sobanı söndürürük.
  8. Hazır olan Leçomuzu isti-isti bankalara yığırıq

Leco resepti



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
  • Kalori: 260
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İlk öncə bütün ərzaqlarımızı yuyub təmizləyirik.
  2. Birinci soğanları doğrayın. Bütün soğanları uzunsov formada doğrayın. (şəkildəki kimi)
  3. Daha sonra bu soğanları qazana töküb üzərinə 250 ml duru yağ əlavə edib biraz bişirin. Soğanın qızarmamasına diqqət edin.
  4. Eyni qayda ilə yerkökülərini doğrayın. Soğanı təxminən 10 dəqiqə bişirdikdən sonra buraya yerkökülərini əlavə edin. Yerkökünü soğanla birlikdə təxminən 10-15 dəqiqə bişirin
  5. Bu müddətdə doğranmış pomidorları və acı bibərləri ət çəkən maşından çəkib kənara qoyun. Daha sonra bibərləri çox nazik olmadan uzunsov doğrayın.
  6. Yerkökü təxminən 10-15 dəqiqə bişdikdən sonra buraya pomidoru əlavə edib 10-15 dəqiqə yenə bişiririk. Daha sonra bibərləri, duzu, qara istiotu, şəkər tozunu və dəfnə yarpağını əlavə edib 2 saat bişiririk.
  7. Bişənə yaxın isə üzüm sirkəsini əlavə edib təxminən 15 dəqiqə bişirib sobanı söndürürük.
  8. Hazır olan Leçomuzu isti-isti bankalara yığırıq

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.