Limonlu toyuq naqqetləri resepti

Toyuqlar 270 Son yeniləmə: Mar 23, 2020 Yaradilib: Mar 23, 2020
Limonlu toyuq naqqetləri resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 2-3 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Limonun birinin qabığı soyulur.
  2. Sous düzəldilir. Bunun üçün limon şirəsi, su və limonun qabıqları bir balaca qazana yerləşdirilir və qarışdırılaraq qaynadılır. Şəkər tozu əlavə edilir və yenidən qarışdırılır. Qatı məhlul hazırlamaq üçün suya qarğıdalı kraxmalı əlavə edilir və qarışdırılaraq, qatılaşana qədər az odda 2 dəqiqə qaynadılır.
  3. Toyuğun döş əti yuyulur və şəkildə göstərildiyi kimi, qalın zolaqlarla doğranılır.
  4. Doğranılan ət ilk olaraq qarğıdalı kraxmalına tam batırılır.
  5. Sonra yumurtaya salınaraq suxarıya batırılır. Bu proseslər hər bir döş əti üçün təkrarlanır.
  6. Tavaya yağ əlavə edilir və orta odda toyuq ətləri hər tərəfli 2-3 dəqiqə qızardılır. Tavadan çıxardıqda naqqetlər mətbəx salfetləri üzərinə düzülür.
  7. Qızarandan sonra naqqetlər boşqaba əlavə edilir və üzərinə reseptin 3-cü etapında hazırlanan sous əlavə edilərək isti-isti süfrəyə verilir. Naqqetlərin yanında düyü və tərəvəzlərdə vermək olar

Limonlu toyuq naqqetləri resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 2-3 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Limonun birinin qabığı soyulur.
  2. Sous düzəldilir. Bunun üçün limon şirəsi, su və limonun qabıqları bir balaca qazana yerləşdirilir və qarışdırılaraq qaynadılır. Şəkər tozu əlavə edilir və yenidən qarışdırılır. Qatı məhlul hazırlamaq üçün suya qarğıdalı kraxmalı əlavə edilir və qarışdırılaraq, qatılaşana qədər az odda 2 dəqiqə qaynadılır.
  3. Toyuğun döş əti yuyulur və şəkildə göstərildiyi kimi, qalın zolaqlarla doğranılır.
  4. Doğranılan ət ilk olaraq qarğıdalı kraxmalına tam batırılır.
  5. Sonra yumurtaya salınaraq suxarıya batırılır. Bu proseslər hər bir döş əti üçün təkrarlanır.
  6. Tavaya yağ əlavə edilir və orta odda toyuq ətləri hər tərəfli 2-3 dəqiqə qızardılır. Tavadan çıxardıqda naqqetlər mətbəx salfetləri üzərinə düzülür.
  7. Qızarandan sonra naqqetlər boşqaba əlavə edilir və üzərinə reseptin 3-cü etapında hazırlanan sous əlavə edilərək isti-isti süfrəyə verilir. Naqqetlərin yanında düyü və tərəvəzlərdə vermək olar

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.