- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: -
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Mal Əti Qabırğasi
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: -
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Yemək qabina qabirgani əlavə edin və 4-5 saat aşağı istilikdə bişirin. Soğan və sarımsağı zeytun yağında risotto üçün bir qızartma qabda qovurduqdan sonra Arborio düyü əlavə edin və 5 dəqiqə qızardın.
- Bitki bulyonunu 3 addımda əlavə edin və düyü bişirməyə yaxın qaynadılmış qulançar dilimləri, yağ və parmesan əlavə edin.
- Risottonu boşqaba, bişmiş qabırğalara və soya sousu və bal ilə hazırladığınız sousa qoyun və qabırğalara qoyun və pomidor və edviyatla bəzəyin
Reseplər
Rəy bildir