Marinada qoyulmuş qızılbalıq

dəniz m 107 Son yeniləmə: Aug 20, 2020 Yaradilib: Aug 20, 2020
Marinada qoyulmuş qızılbalıq
  • Serves: 1 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
  • Kalori: 295
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Marinadın inqrediyentlərini qarışdırın, əmələ gəlmiş qarışığı qızılbalığın üstünə tökün, sonra isə onu bir neçə saata soyuducuya qoyun.Mərcini istiot dənələri, sarımsaq və dəfnə yarpağı ilə bişirin, sonda duzu qatın. Bişirilmiş mərci bərk qalmalıdır.Kökü bir az suda qaynadın, qurudun və soyuq suya qoyub soyudun ki, bərk qalsın.
  2. Mərcini, kökü, şalot soğanını və sousu qarışdırın. Bir müddət gözləyin ki, dadlar bir birinə qarışsın.
  3. Qızılbalığı marinaddan çıxardın, qurudun, nazik dilimlərə doğrayın.
  4. Süfrəyə verilmə: Dilimləri boşqaba düzün, üstünü mərci salatı ilə örtün.

Marinada qoyulmuş qızılbalıq



  • Serves: 1 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
  • Kalori: 295
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Marinadın inqrediyentlərini qarışdırın, əmələ gəlmiş qarışığı qızılbalığın üstünə tökün, sonra isə onu bir neçə saata soyuducuya qoyun.Mərcini istiot dənələri, sarımsaq və dəfnə yarpağı ilə bişirin, sonda duzu qatın. Bişirilmiş mərci bərk qalmalıdır.Kökü bir az suda qaynadın, qurudun və soyuq suya qoyub soyudun ki, bərk qalsın.
  2. Mərcini, kökü, şalot soğanını və sousu qarışdırın. Bir müddət gözləyin ki, dadlar bir birinə qarışsın.
  3. Qızılbalığı marinaddan çıxardın, qurudun, nazik dilimlərə doğrayın.
  4. Süfrəyə verilmə: Dilimləri boşqaba düzün, üstünü mərci salatı ilə örtün.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.