Nar suyunda quzu qovurması

Nar suyunda quzu qovurması

Qoyun əti 279 Son yeniləmə: Nov 03, 2020 Yaradilib: Mar 02, 2020
Nar suyunda quzu qovurması
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1 saat
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Zirə, keşniş toxumu, dənəvər istiotu həvəngdəstədə yüngülcə döyün.
  2. Narın şirəsini sıxın (1 narın şirəsi, əgər yaxşı sıxmısınızsa, 4 pay əti marinə etməyə yetir).
  3. Bu şirəni ətə çəkin. Üzərinə ədviyyat səpib soyuducuda 2 saat saxlayın.
  4. Kartofu suda qabıqlı bişirin. Soyudub təmizləyin, fal-fal doğrayın.
  5. Kvadrat (35x35 sm) kəsilmiş folqanın üzərinə kartof dilimlərini düzün. Duzlayın. Əti üstünə qoyun.
  6. Üzərinə halqa doğranmış soğan düzüb duz vurun.
  7. Yağ əlavə etmək gərək deyil, çünki qoyun əti onsuz da yağlıdır.
  8. Folqanı bükün. Siniyə qoyub 180 dərəcə qızdırılmış sobada 1 saat bişirin. (Bir neçə pay edəcəksinizsə, hər pay üçün ayrıca 35x35 sm ölçüdə folqa götürün).
  9. Süfrəyə verəndə ətin yanına kartofla soğanı düzün, folqanın içində qalan sousu ətin üzərinə gəzdirin. Hətta elə folqanın içində də süfrəyə verə bilərsiniz. Üzərinə göyərti və nar dənələri səpin

Nar suyunda quzu qovurması



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1 saat
  • Kalori: 56
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Zirə, keşniş toxumu, dənəvər istiotu həvəngdəstədə yüngülcə döyün.
  2. Narın şirəsini sıxın (1 narın şirəsi, əgər yaxşı sıxmısınızsa, 4 pay əti marinə etməyə yetir).
  3. Bu şirəni ətə çəkin. Üzərinə ədviyyat səpib soyuducuda 2 saat saxlayın.
  4. Kartofu suda qabıqlı bişirin. Soyudub təmizləyin, fal-fal doğrayın.
  5. Kvadrat (35x35 sm) kəsilmiş folqanın üzərinə kartof dilimlərini düzün. Duzlayın. Əti üstünə qoyun.
  6. Üzərinə halqa doğranmış soğan düzüb duz vurun.
  7. Yağ əlavə etmək gərək deyil, çünki qoyun əti onsuz da yağlıdır.
  8. Folqanı bükün. Siniyə qoyub 180 dərəcə qızdırılmış sobada 1 saat bişirin. (Bir neçə pay edəcəksinizsə, hər pay üçün ayrıca 35x35 sm ölçüdə folqa götürün).
  9. Süfrəyə verəndə ətin yanına kartofla soğanı düzün, folqanın içində qalan sousu ətin üzərinə gəzdirin. Hətta elə folqanın içində də süfrəyə verə bilərsiniz. Üzərinə göyərti və nar dənələri səpin

Reseplər

Rəy bildir

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.