Neapolitan sousu makaron

Neapolitan sousu makaron

Makaron 157 Son yeniləmə: Dec 06, 2020 Yaradilib: Dec 06, 2020
Neapolitan sousu makaron
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 45 dəqiqə
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əvvəlcə bütün maddələri brunoise şəkildə doğrayın və pomidorları soyub doğrayın və ya sürtün.
  2. Kərə yağı sousun qabına əridin, sonra zeytun yağı əlavə edib bir az qızdırın, sonra soğan və sarımsaq əlavə edib rəng verənə qədər qovurun.Soğan rəngləndikdə, pomidorunuz yay pomidoru deyilsə, 1 xörək qaşığı tomat pastası əlavə edin və sousu rəngləmək üçün qızardın.
  3. Sonra pomidor əlavə edin və qovurmağa davam edin. Pomidor əmməyə başladıqda 1/2 qaşıq makaron şirəsi əlavə edin və tavanı azaldın və qaynadın. Sonra sousa təzə rozmarin, təzə kəklikotu, quru reyhan və dəfnə yarpaqları əlavə edin.
  4. Sos pişirmə nöqtəsinə çatdıqda, barmağınızın ucuna bir az dənəvər şəkər əlavə edin və bir az daha bişirin. Sonda sousun altını örtün, duz, qara bibər və toz qırmızı bibər əlavə edib qarışdırın.
  5. Bişmiş sousda dəfnə yarpağını götürün. Hazır sousa qaynadılmış makaron əlavə edin və qarışdırın və süfrəyə verin

Neapolitan sousu makaron



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 45 dəqiqə
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əvvəlcə bütün maddələri brunoise şəkildə doğrayın və pomidorları soyub doğrayın və ya sürtün.
  2. Kərə yağı sousun qabına əridin, sonra zeytun yağı əlavə edib bir az qızdırın, sonra soğan və sarımsaq əlavə edib rəng verənə qədər qovurun.Soğan rəngləndikdə, pomidorunuz yay pomidoru deyilsə, 1 xörək qaşığı tomat pastası əlavə edin və sousu rəngləmək üçün qızardın.
  3. Sonra pomidor əlavə edin və qovurmağa davam edin. Pomidor əmməyə başladıqda 1/2 qaşıq makaron şirəsi əlavə edin və tavanı azaldın və qaynadın. Sonra sousa təzə rozmarin, təzə kəklikotu, quru reyhan və dəfnə yarpaqları əlavə edin.
  4. Sos pişirmə nöqtəsinə çatdıqda, barmağınızın ucuna bir az dənəvər şəkər əlavə edin və bir az daha bişirin. Sonda sousun altını örtün, duz, qara bibər və toz qırmızı bibər əlavə edib qarışdırın.
  5. Bişmiş sousda dəfnə yarpağını götürün. Hazır sousa qaynadılmış makaron əlavə edin və qarışdırın və süfrəyə verin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.