Oreo peçenyesi resepti

Oreo peçenyesi resepti

Desert 242 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 17, 2020
Oreo peçenyesi resepti
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 150
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Un və kakaonu birlikdə ələyin, soda və qabartma tozu ilə qarışdırın. Otaq temperaturunda olan yağı əvvəl tək, sonra şəkər pudrasını tədricən əlavə edərək çalın. Rəngi ağarıb həcmi artmalıdır. Yumurta əlavə edib çalın, kakaolu unu qatın. Xəmir ələ çox yapışan olmamalıdır. Xəmiri 3-4 yerə bölüb soyuducuda 20 dəqiqə saxlayın.
  2. Sobanı 180 dərəcə qızdırın. Kündələri bir-bir soyuducudan çıxararaq yayın, dairələr kəsib perqament döşənmiş siniyə düzün, sobada 10 dəqiqə bişirin.
  3. Krem: yağı ağarınca çalın. Sonra şəkər pudrası əlavə edib çalın (yaxşı olar ki, stasionar mikserlə çalasınız, siz qaymağı qızdıranadək mikser çalmağı dayandırmasın). Qaymağı 40 dərəcəyədək qızdırın, nazik axınla yağla şəkər pudrasına əlavə edin. Təxminən 8 dəqiqəyə eynicinsli krem alınacaq (şəkər pudrasını qaymaqda əridib də çalınmış yağla qarışdırmaq olar, belə daha asan olur). Sonda vanil əldə edin.
  4. Peçenyeləri aralarına krem çəkməklə birləşdirin. Sonra peçenyeləri soyuducuda bir qədər saxlayın

Oreo peçenyesi resepti



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 150
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Un və kakaonu birlikdə ələyin, soda və qabartma tozu ilə qarışdırın. Otaq temperaturunda olan yağı əvvəl tək, sonra şəkər pudrasını tədricən əlavə edərək çalın. Rəngi ağarıb həcmi artmalıdır. Yumurta əlavə edib çalın, kakaolu unu qatın. Xəmir ələ çox yapışan olmamalıdır. Xəmiri 3-4 yerə bölüb soyuducuda 20 dəqiqə saxlayın.
  2. Sobanı 180 dərəcə qızdırın. Kündələri bir-bir soyuducudan çıxararaq yayın, dairələr kəsib perqament döşənmiş siniyə düzün, sobada 10 dəqiqə bişirin.
  3. Krem: yağı ağarınca çalın. Sonra şəkər pudrası əlavə edib çalın (yaxşı olar ki, stasionar mikserlə çalasınız, siz qaymağı qızdıranadək mikser çalmağı dayandırmasın). Qaymağı 40 dərəcəyədək qızdırın, nazik axınla yağla şəkər pudrasına əlavə edin. Təxminən 8 dəqiqəyə eynicinsli krem alınacaq (şəkər pudrasını qaymaqda əridib də çalınmış yağla qarışdırmaq olar, belə daha asan olur). Sonda vanil əldə edin.
  4. Peçenyeləri aralarına krem çəkməklə birləşdirin. Sonra peçenyeləri soyuducuda bir qədər saxlayın

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.