Pasta Napoli

Pasta Napoli

Makaron 390 Son yeniləmə: Nov 03, 2020 Yaradilib: Mar 19, 2020
Pasta Napoli
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Pastanın hazırlanması üçün dərin qazan götürün, 1 porsa 0.7-1.0 l hesabı ilə su doldurun. Oda qoyun və qaynamasını gözləyin.
  2. Tərəvəzləri və göyərtini təmizləyin və yuyun. Doğanı xırda dördbucaqlar şəkilində doğrayın.
  3. Can ətini paketləşdirmədən çıxardın. Yuyun və mətbəx dəsmalı ilə qurudun.
  4. Əti ölçüsü təxminən 1.5-1.5 sm olan dördbucaqlar şəkilində doğrayın.
  5. Tomat sousu üçün sarımsağı təmizləyin və əzin. Orta odda qızdırılmış böyük quru tavaya bitki yağı əlavə edin (məsləhətdir ki zeytun yağı olsun), soğanı, doğranmış əti və sarımsağı əlavə edin. Qızılı rəng alanadək 3-5 dəqiqə ərzində qızardın. Pomidorları suyu ilə birgə, qarığdalını, qaymağı və reyhan yarpaqlarını əlavə edin (reyhan yarpaqlarından bir neçə dənə təamın bəzədilməsi üçün saxlayın). .
  6. Qaynama nöqtəsinə çatdırın, duz, istiou və şəkər tozu əlavə edin, orta odda 5-7 dəqiqə ərzində bişirin. Pasta bişənə kimi sousu kənara qoyun ki dadı alsın.
  7. Pastanı qaynayan suda bitki və ya zeytun yağı əlavə etməklə 7 dəqiqə ərzində bişirin. Pasta bir qədər tam bişməməlidir.
  8. Hazırlanmış pastanı tomat sousuna yerləşdirin, qarışdırın və sousda orta odda daha 2 dəqiqə ərzində bişirin. Pastanı qablara qoyun, reyhanla və Parmezan pendiri ilə bəzəyin

Pasta Napoli



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 43
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Pastanın hazırlanması üçün dərin qazan götürün, 1 porsa 0.7-1.0 l hesabı ilə su doldurun. Oda qoyun və qaynamasını gözləyin.
  2. Tərəvəzləri və göyərtini təmizləyin və yuyun. Doğanı xırda dördbucaqlar şəkilində doğrayın.
  3. Can ətini paketləşdirmədən çıxardın. Yuyun və mətbəx dəsmalı ilə qurudun.
  4. Əti ölçüsü təxminən 1.5-1.5 sm olan dördbucaqlar şəkilində doğrayın.
  5. Tomat sousu üçün sarımsağı təmizləyin və əzin. Orta odda qızdırılmış böyük quru tavaya bitki yağı əlavə edin (məsləhətdir ki zeytun yağı olsun), soğanı, doğranmış əti və sarımsağı əlavə edin. Qızılı rəng alanadək 3-5 dəqiqə ərzində qızardın. Pomidorları suyu ilə birgə, qarığdalını, qaymağı və reyhan yarpaqlarını əlavə edin (reyhan yarpaqlarından bir neçə dənə təamın bəzədilməsi üçün saxlayın). .
  6. Qaynama nöqtəsinə çatdırın, duz, istiou və şəkər tozu əlavə edin, orta odda 5-7 dəqiqə ərzində bişirin. Pasta bişənə kimi sousu kənara qoyun ki dadı alsın.
  7. Pastanı qaynayan suda bitki və ya zeytun yağı əlavə etməklə 7 dəqiqə ərzində bişirin. Pasta bir qədər tam bişməməlidir.
  8. Hazırlanmış pastanı tomat sousuna yerləşdirin, qarışdırın və sousda orta odda daha 2 dəqiqə ərzində bişirin. Pastanı qablara qoyun, reyhanla və Parmezan pendiri ilə bəzəyin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.