Pavlova Deserti resepti

Pavlova Deserti resepti

Tortlar 104 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 16, 2020
Pavlova Deserti resepti
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1-2 saat
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əvvəlcə yumurtaların ağını sarısından ayırın.Şəkər tozundan 3 çay qaşığı ayırıb qarğıdalı nişastası ilə qarışdırın.
  2. Yumurta ağlarını kombaynının yumurta çırpmaq üçün olan başlığı ilə beze halına gətirdim.
  3. Əvvəlcə orta sürətdə yumurta ağlarına limon suyu əlavə edib çaldım, bir qədər ağarmağa başladıqda az-az şəkər tozu və vanili qarışdırdım. Yumurta ağları bərkiyib pik həddə çatanda mikseri söndürdüm. Qabı üzü aşağı tutduqda beze yerə tökülməməlidir.Sonra bezeyə nişasta-şəkər tozu qarışımını və sirkəni əlavə edib qaşıq ilə ehtiyatla qarışdırdım.
  4. Soba listinə kalka kağızı salıb bezeni dairəvi formada, kənarları bir qədər hündür olmaq şərti ilə qoyun.
  5. 100 dərəcəli sobada 1-2 saat beze tam quruyana qədər bişirin.
  6. Krem üçün soyuq qaymağı MUM 5 kombaynının qabına töküb bərkiyənə qədər orta sürətlə qarışdırıb üzərinə şəkər kirşanı əlavə edin.
  7. Sonra bezelərin üzərinə bol krem çəkib yuyulub qurudulmuş giləmeyvələrdən düzün.
  8. İstənilən giləmeyvə istifadə etmək olar. (çiyələk, moruq, qarağat və s.)
  9. Çox ləzzətlidir. Ümid edirəm siz də bəyənəcəksiniz

Pavlova Deserti resepti



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1-2 saat
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əvvəlcə yumurtaların ağını sarısından ayırın.Şəkər tozundan 3 çay qaşığı ayırıb qarğıdalı nişastası ilə qarışdırın.
  2. Yumurta ağlarını kombaynının yumurta çırpmaq üçün olan başlığı ilə beze halına gətirdim.
  3. Əvvəlcə orta sürətdə yumurta ağlarına limon suyu əlavə edib çaldım, bir qədər ağarmağa başladıqda az-az şəkər tozu və vanili qarışdırdım. Yumurta ağları bərkiyib pik həddə çatanda mikseri söndürdüm. Qabı üzü aşağı tutduqda beze yerə tökülməməlidir.Sonra bezeyə nişasta-şəkər tozu qarışımını və sirkəni əlavə edib qaşıq ilə ehtiyatla qarışdırdım.
  4. Soba listinə kalka kağızı salıb bezeni dairəvi formada, kənarları bir qədər hündür olmaq şərti ilə qoyun.
  5. 100 dərəcəli sobada 1-2 saat beze tam quruyana qədər bişirin.
  6. Krem üçün soyuq qaymağı MUM 5 kombaynının qabına töküb bərkiyənə qədər orta sürətlə qarışdırıb üzərinə şəkər kirşanı əlavə edin.
  7. Sonra bezelərin üzərinə bol krem çəkib yuyulub qurudulmuş giləmeyvələrdən düzün.
  8. İstənilən giləmeyvə istifadə etmək olar. (çiyələk, moruq, qarağat və s.)
  9. Çox ləzzətlidir. Ümid edirəm siz də bəyənəcəksiniz

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.