- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
- Kalori: 45
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Bişmiş soyumuş kartofun qabığını soyun və rəndənin iri gözündən keçirin.
- doğrayın, sarımsağı sarımsaq əzəndən və ya xırda rəndədən keçirin. Un, duz və qabartma tozunu qarışdırın. Bir qaba kartof və un qarışığı töküb qarışdırın. Yumurta və süd əlavə edib çırpın.
- Xəmirə bir çimdik istiot, göy soğan, pendir və sarımsaq əlavə edib qarışdırın.
- Xırda doğranmış cəfəri və ya keşniş töküb qarışdırın.
- Tavada yağ qızdırın , xəmirdən 1 qaşıq tavaya töküb iki tərəfli qızardın. Eyni qayda ilə xəmir qurtaranadək bişirin.
Pendirli kartoflu oladi
- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
- Kalori: 45
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Bişmiş soyumuş kartofun qabığını soyun və rəndənin iri gözündən keçirin.
- doğrayın, sarımsağı sarımsaq əzəndən və ya xırda rəndədən keçirin. Un, duz və qabartma tozunu qarışdırın. Bir qaba kartof və un qarışığı töküb qarışdırın. Yumurta və süd əlavə edib çırpın.
- Xəmirə bir çimdik istiot, göy soğan, pendir və sarımsaq əlavə edib qarışdırın.
- Xırda doğranmış cəfəri və ya keşniş töküb qarışdırın.
- Tavada yağ qızdırın , xəmirdən 1 qaşıq tavaya töküb iki tərəfli qızardın. Eyni qayda ilə xəmir qurtaranadək bişirin.
Reseplər
Rəy bildir