- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 32
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Dərin və qalın balaca qazanda kərə yağını əridin.
- İçinə az-az un əlavə edərək qarışdırın. Dibinin yanmasına imkan verməyin. Yoxsa rəngi dəyişər və başka tam verər. 2 dəqiqə beləcə qovurun.
- Unun içinə az-az soyuq süd əlavə edin və əl çırpanı ilə yaxşıca qarışdırın. Un topları qalmamalıdır. Südü əlavə etməyə davam edin. Un süddə tam həll olduqdan sonra südün qalanını tökün.
- Orta atəşdə qaynayana kimi qarışdıraraq bişirin.
- Qaynamağa başlayan zamandan atəşi azaldın.
- Pendiri sürtkəcdən rəndələyib əlavə edin və dayanmadan qarışdırın.
- 5 dəqiqə ərzində qarışdıraraq bişirin. Qatılaşanda hazırdır
Pendirli sous resepti
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 32
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Dərin və qalın balaca qazanda kərə yağını əridin.
- İçinə az-az un əlavə edərək qarışdırın. Dibinin yanmasına imkan verməyin. Yoxsa rəngi dəyişər və başka tam verər. 2 dəqiqə beləcə qovurun.
- Unun içinə az-az soyuq süd əlavə edin və əl çırpanı ilə yaxşıca qarışdırın. Un topları qalmamalıdır. Südü əlavə etməyə davam edin. Un süddə tam həll olduqdan sonra südün qalanını tökün.
- Orta atəşdə qaynayana kimi qarışdıraraq bişirin.
- Qaynamağa başlayan zamandan atəşi azaldın.
- Pendiri sürtkəcdən rəndələyib əlavə edin və dayanmadan qarışdırın.
- 5 dəqiqə ərzində qarışdıraraq bişirin. Qatılaşanda hazırdır
Reseplər
Rəy bildir